Vivix Best Seller Nombor 1 Produk Shaklee

Masa mula-mula dulu Kak Yong cukup takut hendak menjual Vivix ini. Yelah harganya cukup mahal. RM 503.50 sebotol. Tapi, you all nak tahu Vivix jugalah yang mengungguli carta produk paling laku laris di Shaklee. Kiranya terbuktilah you all orang Malaysia ini walau mahal macam manapun, kalau produk tu berkualiti, have a good testimoni dan juga punya reputasi terbaik confirm boleh dijual.

Kenapa Vivix Paling Laku?

Bagi Kak Yong personally dari kaca mata pengguna yang malas hendak ambil bermacam jenis vitamin, amalkan sahaja Vivix setiap hari. Mudah dan sangat berkesan. Sesuai diambil untuk mereka yang hendak menjaga kesihatan dan kecantikan badan secara menyeluruh. Kalau you all yang ambil gabungan pelbagai jenis vitamin sahaja pun sudah mencapai harga sebotol Vivix. Apa kata you all ambil sahaja Vivix, sudah jimat wang, masa dan juga kurangkan keremehan mahu makan pelbagai jenis vitamin. Selain itu, Vivix dalam bentuk cecair sesuai untuk mereka yang tak suka shake-shake mahupun vitamin jenis tablet.

Vivix Best Seller Nombor 1 Produk Shaklee

Vivix Bertindak Memulihkan Masalah Kesihatan

Vivix bukanlah ubat. Vivix hanyalah makanan tambahan yang mampu menyokong proses pemyembuhan pelbagai penyakit kritikal. Pengambilan vivix bukan bermaksud you all perlu tinggalkan ubat doktor. Tidak sama sekali. Namun, Vivix berupaya untuk memperbaiki pelbagai masalah penyakit kritikal dengan mekanisme 4 cara :

 • Memperbaiki sel-sel DNA dalam badan
 • Mengurangkan inflamasi atau keradangan sel
 • Meningkatkan penghasilan tenaga dalam badan
 • Mengelakkan lambakan protein AGE dalam badan

Vivix Best Seller Nombor 1 Produk Shaklee

Istimewanya Vivix

Vivix merupakan sumber antioksidan yang tinggi. Mengandungi resveratrol dan gabungan polifenol dengan kuasa 10x ganda resveratrol biasa, menjadikan Vivix sumber antioksidan terbaik dalam melawan radikal bebas punca kepada segala maam penyakit kritikal. Diperbuat daripada adunan buah anggur Muscadine, European Elderberry, Japanese Knotweed dan juga Purple Carrot.

Testimoni Vivix Yang Hebat

Jom, kak Yong kongsi pelbagai testimoni Vivix yang membantu mengurangkan masalah penyakit kritikal.

 Vivix Untuk Masalah Kulit (Jeragat)Vivix Best Seller Nombor 1 Produk Shaklee

Vivix Untuk Masalah Kanser Ovari

Vivix Best Seller Nombor 1 Produk Shaklee

Vivix Untuk Masalah Stroke

Vivix Best Seller Nombor 1 Produk Shaklee

Vivix Untuk masalah Penapis Buah Pinggang Bocor

Vivix Best Seller Nombor 1 Produk Shaklee

Top 10 Best-Seller Produk Shaklee

 1. Vivix
 2. ESP
 3. Omega Guard
 4. Sustained Released Vita-C Plus
 5. Ostematrix
 6. Alfalfa Complex
 7. Vita-E Complex
 8. Vitalea Iron Formula
 9. Collagen Powder
 10. Lecithin

Vivix Best Seller Nombor 1 Produk Shaklee

Cara Mahu Dapatkan Vivix

Sekiranya you all berminat untuk mendapatkan sebotol Vivix hari ini, boleh terus buat pembelian Vivix secara Online di sini (klik). Harga sebotol Vivix ialah RM503.50 sahaja. Pembayaran dengan Kad Debit atau Kad Kredit. Vivix akan dihantar terus kepada anda oleh pihak Shaklee (M).

Berita baik! Anda boleh beli Vivix pada harga lebih jimat dengan mendaftar sebagai ahli Shaklee, dan terus nikmati penjimatan sehingga 20%. Beli 2 botol Vivix, dan dapat keahlian Shaklee percuma + penghantaran kurier percuma seluruh Malaysia + cash rebate bulan hadapan. Best sangat!

WhatsApp Kak Yong di 0163964090 untuk mendaftar keahlian + pembelian Vivix.

Jadual pemakanan dan konsultasi berterusan diberikan eksklusif untuk customer yang membuat pembelian Vivix dan produk Shaklee dari Kak Yong.

*DISCLAIMER

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang, Jalan Kebun, Bukit Tinggi dan pengeposan ke seluruh Malaysia.

SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934
Email : azimah.zainuddin@gmail.com