Vitamin Untuk Perjalanan Jauh

Saya akan pulang ke kampung pada esok pagi selepas subuh. Anak bujang saya awal lagi saya dah suruh ikut opah dia balik kampung. Kalau dah travel jauh-jauh serta bercuti lama di kampung memang wajiblah saya bawa vitamin untuk bekalan. Kalau boleh semua saya nak bawa. Tetapi, saya syorkan vitamin untuk perjalanan jauh paling utama ialah Nutriferon.

perjalanan jauh

perjalanan jauh

Nutriferon memang wajib ada dalam beg. Bawa dalam tiga empat sachet. Bukan apa sebagai langkah kecemasan. Elok untuk melawan tanda-tanda nak demam. Dalam nuriferon ini ada interferon yang bertindak memberi signal kepada sistem imun badan untuk melawan tanda-tanda penyakit serta kuman bakteria dalam tubuh badan. In Shaa Allah kalau rasa macam nak demam, makan satu sachet Nutriferon esok pagi akan kebah. Biasalah musim raya nanti keadaan tidak tentu panas atau hujan, dengan beraya sana sini, kalau sistem imun tak kuat mesti senang dapat penyakit.

Lagi satu, mesti bawa Sustained Release Vita-C Plus dan juga Vitalea untuk kecantikan dan juga kesihatan secara menyeluruh. ianya juga membantu untuk menguatkan sistem imun dalam badah. Ianya juga memberikan tenaga secara berterusan dan mengurangkan keletihan.

Selain itu, musim raya kena ada Omega Guard dengan Alfalfa Complex. Fungsi utam untuk membakar segala macam lemak yang diambil. Memang makan semua best-best sahaja. Kalau dah bakar lemak, kenalah angkut keluar. Alfalfa Complex boleh juga elak sembelit disebabkan oleh perut yang terkejut sebab isi macam-macam kan.

Selain itu, Ostematrix kesayangan ku yang membantu untuk menghilangkan sengal-sengal badan sebelum masuk tidur. Tidur pun lebih rasa kualiti even badan letih dengan tak cukup tidur. Anda kena try sendiri baru percaya apa yang saya cakap. So, inilah vitamin untuk perjalanan jauh saya serta semasa bercuti panjang. Anda juga boleh amalkan ­čÖé

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Shah Alam , Klang, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Sri Muda, Bukit Naga, dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934