Vitamin Untuk Kecantikan Kulit

Kebanyakan produk kecantikan yang artis-artis pakai di pasaran sememangnya mahal. Kita sebagai golongan sederhana manalah mampu untuk pakai produk kecantikan yang mahal-mahal. Walau bagaimanapun

ada cara yang lebih mudah untuk mendapatkan kulit yang licin dan berseri tanpa membazir wang untuk membeli produk yang artis semua gunakan. Kita mulakan dari dalaman. Melalui pengambilan vitamin, kulit yang licin serta tiada jerawat boleh dimiliki oleh semua golongan. Penggunaan vitamin ini juga mampu milik tau…:) Dan yang istimewanya tidak tertumpu pada muka sahaja, malahan ke seluruh kulit badan kita.

Antara jenis vitamin yang mesti diambil untuk mendapatkan kulit yang cantik berseri tanpa jerawat ialah :
  • Vitamin A menggalakkan pertumbuhan selular baru (DNA) yang sihat. Ianya juga mengekalkan kelembapan kulit ke tahap yang sepatutnya untuk kulit yang sihat. Penghasilan selular baru yang lebih sihat juga menjadikan kulit kita nampak lebih muda. Ambil sahaja sebiji sehari CarotoMax untuk penghasilan sel baru yang lebih sihat.
Vitamin A (CarotoMax) untuk kecantikan
  • Vitamin B5 dan B6 yang semestinya wajib diambil untuk pertumbuhan mata, kulit dan rambut yang sihat. B Complex Shaklee ada segala jenis 9 jenis vitamin B yang diperlukan oleh badan termasuklah B5 dan B6. Kesemua vitamin B ini perlu bertindak balas dan diambil secara serentak bagi menjamin keberkesanannya secara maksima dalam badan.
  • Vitamin C yang sememangnya vitamin terpenting untuk pertumbuhan kolagen yang merupakan komponen terpenting untuk kulit yang sihat dan tegang. Pilihlah vitamin C yang selamat untuk diambil dalam dose yang tinggi. Sustained Release Vita-C Plus 500mg sememangnya bagus untuk kecantikan kulit. Kesannya sama juga dengan artis-artis yang cucuk vitamin C. Kena cuba secara istiqamah baru nampak kesannya.
  • Vitamin E adalah vitamin yang tinggi dengan antioksidan. Ia membantu mencegah kerosakan sel dari kesan radikal bebas dalam badan termasuklah di kulit. Ramai orang kurang mengambil berat dengan pengambilan vitamin E dalam jadual pemakanan harian. Untuk menjamin bekalan vitamin E yang sememangnya sinonim untuk kulit, ambil sahaja Vita-E Complex Shaklee. Dilengkapi dengan Selenium untuk memaksimumkan penyerapan vitamin E anda. Selain itu, ia juga membantu menghilangkan parut-parut lama.
Set Kecantikan Kulit Shaklee

  • Selain itu, kolagen juga penting untuk mengelakkan kulit dari kelihatan kedut dan menggeleber. Mesti ramai yang idamkan kulit yang tegang maka, kolagen adalah jawapan terbaik untuk anda. Shaklee Collagen Powder telah terbukti secara klinikal dapat membantu mengurangkan kedutan, mengekalkan kelembapan kulit serta menjadikan kulit kelihatan flawless gitu.
  • Protein juga penting untuk menggalakkan pertumbuhan kulit sihat. Sel-sel badan akan diganti setiap 90 hari. Oleh sebab itu hendak kelihatan lebih cerah berseri, kulit lebih sihat, maka sel-sel baru hendaklah diberi zat nutrien yang mencukupi. Paling mudah. minum sahaja minuman protein soya ESP. Lengkap dengan asid amino untuk menjadikan tubuh badan berfungsi dengan baik.
Set Kecantikan ESP
  • Kalau rasa malas nak makan banyak-ambil sahaja Vivix. Memang tinggi antioksidan.
    Telah terbukti secara klinikal melambatkan penuaan. Selain itu, ianya kaya dengan pelbagai khasiat untuk mencegah pelbagai jenis penyakit. Jangan tak tahu, Ayu Raudah pun makan Vivix.
Cantik Dengan Vivix
Kesemua jenis vitamin ini ada terdapat dalam Set Kulit Shaklee. Ianya sudah tentulah murah serta mampu milik. Nak tahu yang mana satu set yang paling sesuai untuk anda tolooonglah hubungi saya pengedar Shaklee sah anda untuk mendapatkan bantuan dalam pemilihan Set Kulit yang paling sesuai untuk anda. Sesiapa sahaja boleh kelihatan cantik macam artis-artis tanpa berbelanja besar. Yang paling best, ianya terbukti selamat, berkesan dan semulajadi.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Untuk pertanyaan sila hubungi


Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin

Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang dan pengeposan ke seluruh Malaysia.SMS | WhatssApp : 0163964090

Shaklee ID : 864934