Vitamin Shaklee Tidak Berkesan

Ada juga yang merungut-rungut kenapa saya sudah ambil vitamin Shaklee tetapi tiada perubahan pun. Mereka menyatakan bahawa vitamin Shaklee tidak berkesan. Alahai, my dearie frens…memanglah ambil vitamin ini bukannya macam makan ubat. Ubat memang dah terang-terang direka untuk melegakan kesakitan atau pun berfungsi untuk menyembuhkan. Vitamin hanyalah makanan tambahan, nutrisi lengkap dalam menstabilkan sistem keseimbangan badan.

Vitamin-Shaklee-Vitamin-Shaklee-Tidak-Berkesan-Pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Pengedar-Shaklee-Klang-Pengedar-Shaklee-Kota-Kemuning-Pengedar-Shaklee-Bukit-Naga-Jalan-Kebun-Sri-Muda

Vitamin Shaklee Tidak Berkesan

Bayangkan kalau kita ambil set kurus Shaklee, takkanlah hari ini ambil esok ke minggu depan hendak turun sampai 5 ke 6 kilo. Sepanjang kita hidup, badan kita sudah menternak lemak dan toksin yang termendap begitu lama dalam badan. Set Kurus Shaklee bukannya sepeperti set kurus yang berlambak di pasaran. Penurunan berat badan secara mendadak tidak elok serta memberikan kesan sampingan kepada badan. Jika turun berat badan dengan banyak dalam masa yang singkat, dan apabila stop product tersebut mesti berat bada akan naik semula. Ini yang dipanggil penurunan berat badan style YOYO. Penurunan berat badan dengan produk Shaklee adalah secara perlahan dan sihat. Pengambilan pemakanan seimbang dan juga bersenam merupakan faktor penting dalam penurunan badan yang sihat.

Selain itu, pengambilan vitamin Shaklee juga memerlukan masa 90 hari untuk nampak kesannya. Ini adalah kerana sel-sel dalam badan kita akan mati dan diperbaharui setiap 90 hari. Itu sebabnya kalau ambil set kecantikan Shaklee untuk nampakkan perubahan pada kulit kusam kepada cerah berseri paling kurang kena consume set sekurang-kurangnya 90 hari. Banyakkan juga minum air kosong sekurang-kurangnya 2.5 liter sehari untuk menggalakkan pembuangan toksin dalam badan serta perbaharui sel-sel baru yang lebih sihat.

Untuk mereka yang suka minum kafien, huhuhu seperti saya yang sememangnya penggemar kopi yang tegar memang tiada pantang yang khusus kepada vitamin-vitamin yang diambil. Tetapi jika anda mahukan result yang cepat boleh kurangkan pengambilan kopi seminggu sekali sahaja. Jika terpaksa minum kopi hari-hari, kalau nak makan vitamin haruslah selepas dua jam pengambilan. Jika lepas minum kopi ambil vitamin, baik tak payah. Sama macam anda buang vitamin dalam toilet sahaja.

Vitamin-Shaklee-Vitamin-Shaklee-Tidak-Berkesan-Pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Pengedar-Shaklee-Klang-Pengedar-Shaklee-Kota-Kemuning-Pengedar-Shaklee-Bukit-Naga-Jalan-Kebun-Sri-Muda

Vitamin Shaklee

Pesanan saya, kalau nak mulakan ambil set-set dalam Shaklee pilihlah dari pengedar yang berilmu dan dapat berkongsi tentang rahsia dan tips untuk makan vitamin dengan betul supaya memberi nilai kepada wang dan kesihatan badan.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Shah Alam , Klang, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Sri Muda, Bukit Naga, dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934