Vitamin Shaklee Kesukaan Saya

Jika nak cerita tentang vitamin Shaklee kesukaan saya, memang semua saya suka. Ini kerana setiap satu memberikan kesan yang memang best kepada saya. Mungkin saya boleh ringkaskan kepada dua tiga jenis vitamin yang memang saya tak boleh miss ambil. Jika sehari tak ambil memang rasa tidak lengkap dan jika ditinggalkan berhari-hari, badan akan jadi lemau.

Ostematrix memang kesukaan saya. Ostematrix adalah vitamin Shaklee kesukaan saya. Saya memang jatuh cinta dengannya. Kesan pengambilan boleh dirasakan serta merta. Mahukan tidur yang lena dan berkualiti, telan sahaja Ostematrix sebelum tidur. Sakit-sakit badan serta sengal-sengal otot In Shaa Allah akan lega keesokkan harinya. Bangun pagi juga mudah dan rasa lebih segar walaupun terpaksa berjaga malam untuk menyusukan bayi. Istimewanya memberikan kesan lawas kepada yang sukar membuang. 

vitamin Shaklee kesukaan saya

Vitamin Shaklee Kesukaan saya yang lain ialah Vita-E Complex. Kenapa saya suka Vitamin E Complex? Sebab yang utama mestilah untuk kulit saya. Ianya membantu kulit untuk kekal lembap dan juga mengecilkan pori-pori. Tetapi awas, jika tidak tahan healing crisis di awal pengambilan boleh menyebabkan naiknya ruam-ruam kegatalan yang kecil pada kulit.

vitamin Shaklee kesukaan saya

Si kecil yang wajib ada sewaktu kecemasan mestilah gabungan Garlic Complex dan juga Nutriferon. Jika demam atau selesema, keduan-duanya sungguh membantu dalam menangani simptom awal selesema serta memberikan kelegaan. Anda kena cuba sendiri jika anda seorang yang tidak suka makan ubat serta ingin mencuba kaedah menguatkan imun secara semulajadi.

Pasti yang akhir sekali ESP yang memag menjadi vitamin Shaklee kesukaan saya. Khasiatnya sudah tidak dapat disangkal lagi serta perlbagai guna. Ambil secawan sehari khasiatnya untuk ibu mengandung, ibu menyusu, tenaga segera dan juga sudah tentu untuk kecantikan.

vitamin Shaklee kesukaan saya

Walau bagaimanapun, suka saya ingatkan ini adalah vitamin Shaklee kesukaan saya. Saya telah konsisten menggunakannya sejak dua tahun lebih yang lalu. Kesan penggunaan adalah berbeza setiap individu.

Cabaran Blogging bersama GenkiMommaKedai Nutrisi, Awesome Vitamin dan AieSarang

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Shah Alam , Klang, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Sri Muda, Bukit Naga, dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934