Vitalea Untuk Ibu Mengandung

Semasa saya pregnant memang Vitalea vitamin wajib yang saya ambil setiap hari. Saya suggest Vitalea untuk ibu mengandung. Memang lengkap dengan 12 jenis vitamin dan 7 mineral yang diperlukan oleh badan. Paling best zat besi yang ada dalam Vitalea ini boleh mencegah masalah anemia di kalangan ibu mengandung. Anemia berlaku apabila sel darah merah yang mengandungi hemoglobin tidak cukup dalam badan. Hemoglobin ini penting untuk mengangkut oksigen dan nutrien ke seluruh tubuh badan mommies dan juga bayi dalam kandungan Zat besi juga membantu tumbesaran fetus serta mengelakkan keletihan supaya ibu kekal bertenaga.

Testimoni-Vitalea-Untuk-Ibu--Anemia-Asid-Folik-Kalsium-Kesihatan-Tulang-Zat-Besi-Pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Klang-kota-Kemuning-Bukit-Naga-Sri-Muda-Jalan-Kebun

Testimoni Vitalea Untuk Ibu Mengandung

Vitamin C yang ada juga dapat memaksimumkan penyerapan zat besi untuk penghasilan hemoglobin dalam darah merah. . Ibu mengandung perlu menjaga kesihatan supaya tidak dijangkiti penyakit seperti demam, batuk atau selesema. Vitamin C membantu meningkatkan sistem imun serta mencegah gusi dan hidung berdarah.

Tidak dilupakan asid folik yang elok untuk mencegah penyakit spina bifida di kalangan bayi. Ia juga penting untuk kesihatan fetus serta penghasilan sel darah merah dalam badan. Pelbagai vitamin B yang ada juga berperanan untuk menukarkan makanan kepada tenaga dalam badan. Vitamin B juga terkenal sebagai vitamin anti stress bagi memastikan ibu-ibu sentiasa gembira sepanjang fasa mengandung.

Kalsium, magnesium dan juga vitamin D membantu untuk mencegah penyakit osteoporosis di kalangan ibu mengandung. Menjaga kesihatan tulang dan gigi ibu. Ianya juga penting untuk penghasilan tulang dan gigi bayi. Selain itu, masalah buasir di kalangan ibu mengandung juga dapat dielakkan jika pengambilan kalsium mencukupi dalam diet harian ibu mengandung.

Testimoni-Vitalea-Untuk-Ibu--Anemia-Asid-Folik-Kalsium-Kesihatan-Tulang-Zat-Besi-Pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Klang-kota-Kemuning-Bukit-Naga-Sri-Muda-Jalan-Kebun

Vitalea Untuk Ibu Mengandung

Selain itu, kehadiran iodin, fosforus  dan juga copper penting untuk kepadatan tulang ibu serta fetus, penghasilan hemoglobin serta memastikan tumbesaran fetus yang sihat. Oleh sebab itu, vitalea terbaik untuk ibu mengandung. Kalau ibu mengandung nak ambil Vitalea boleh consult dengan doktor terlebih dahulu jika masih ragu-ragu. Lagi satu pesanan penaja, kalau dah ambil Vitalea tak perlu ambil lagi obimin. Takut overdose pula 🙂

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Shah Alam, Klang, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Sri Muda, Bukit Naga dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934

No Responses