Vita-E Complex

Sempena dengan promosi bulan Jun 2014 BUY 6 FREE 1 Vita-E Complex nak sharing sikit tentang product knowledge: Vita-E Complex Shaklee ini. Antara perbezaan vitamin E Shaklee ialah diperbuat daripada soya organik dan minyak biji gandum yang kaya dengan vitamin E, diekstrak secara semulajadi. Bagaimana nak kenal semulajadi ianya vitamin E jenis d-alpha tocopheryl, d-alpha tocopherol yang aktif secara fisiologi dan digabung dengan 8 jenis vitamin E (alpha, beta, gama, delta). Ianya vitamin semulajadi lengkap di pasaran. Mengandungi 10mg selenium semulajadi yang yang membantu tubuh kita menyerap vitamin E, memelihara membran sel-sel, sel darah merah dan tisu-tisu otot. Ianya juga adalah penyahtoksik semulajadi logam berat seperti raksa, kadmium dan mengukuhkan antioksidan dan melindungi retina.

Antara manfaat utama vitamin Vita-E Complex ialah:

  • Melindungi jantung
  • Mempertingkatkan kemampuan reproduktif
  • Anti penuaan
  • Anti oksidan yang kuat
  • Kelestarian tenaga
  • Memperbaiki arthritis
  • Menghalang keguguran
  • Memperbaiki parut.

Macam sikit sahaja saya ceritakan manfaat Vita-E Complex ini kan. Sebenarnya, ada yang saya sudah tulis dalam entri terdahulu mengenai kebaikan vitamin E. So…kalau rajin, boleh skodeng-skodeng entri yang terdahulu. In Shaa Allah, banyak lagi entri saya pada bulan ini berkisar tentang vitamin E. Kalau berminat nak dapatkan promo Vita-E Complex Beli 6 botol percuma lagi satu botol, boleh dapat keahlian percuma. Dah dapat keahlian percuma yang paling menarik you all akan dimasukkan ke dalam group yang mengajar tentang ilmu pengambilan vitamin serta ilmu bagaimana nak mula jana wang dengan Shaklee.

Vita-E-Complex-Pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Pengedar-Shaklee-Klang-pengedar-Shaklee-Kota-Kemuning-Pengedar-Shaklee-Bukit-Naga-Jalan-Kebun-Sri-Muda-Keistimewaan-Vita-E-Complex-Shaklee

Keistimewaan Vita-E Complex Shaklee

 

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Shah Alam , Klang, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Sri Muda, Bukit Naga, dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934