Timun Kurangkan Sembelit

Ada masalah sembelit? Mungkin petua yang kak Yong baca dari Majalah Rapi Oktober 2015 boleh membantu anda. Timun kurangkan sembelit!

Tahukah anda yang timun kurangkan masalah sembelit. Ini adalah kerana timun merupakan sayuran yang mempunyai kadaran air yang tinggi dan kalori yang rendah. Timun amat sesuai menjadi salah satu makanan utama dalam program diet. Timun mempunyai 45 kalori serta 95% air yang mengurangkan nafsu makan secara semulajadi. Manakala, kulit timun pula mengandungi serat yang tinggi yang dapat mengurangkan masalah sembelit serta gangguan pencernaan.

Timun Kurangkan Sembelit

Cara mudah dengan Shaklee untuk atasi sembelit sama ada dengan pengambilan Ostematrix setiap hari ataupun Herblax yang tidak boleh makan setiap hari. Ada jadual istimewanya…boleh hubungi Kak Yong jika berminat.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang, Jalan Kebun, Bukit Tinggi dan pengeposan ke seluruh Malaysia.

SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934
Email : azimah.zainuddin@gmail.com

8 Comments

  1. mrhanafi November 4, 2015
    • Azimah November 4, 2015
  2. cik tom November 5, 2015
    • Azimah November 9, 2015
  3. Noriza Rahman November 8, 2015
    • Azimah November 9, 2015