Testimoni: Shaklee Collagen Powder

Orang kata kolagen Shaklee ini mahal. Tapi untuk mendapatkan hasil yang terbukti berkesan, tak salah rasanya mengeluarkan peruntukan lebih sebagai penghargaan kepada diri. Merupakan kolagen terhebat yang diekstrak daripada sisik ikan merah yang sememangya diketahui boleh hidup sehingga 5,000m di dalam dasar laut. Itu sebabnya kolagen ikan merah ini sangat tahan lasak. 
 
Molekul kolagen yang sangat kecil kira-kira 1,000 Dalton (unit SI bagi kolagen) adalah sangat kecil berbanding kolagen lain di pasaran yang kebanyakannya bersaiz 300,000 dalton menjadikan kolagen ini mudah diserap oleh badan. Kesannya dapat dirasai dengan memakai kolagen ini sebagai masker dan anda dapat rasakan sendiri kulit muka semakin menegang. Bayangkan kesannya jika diambil sebagai rutin harian dalam diet anda.
 
 
 
Selain itu, terdapat tujuh lagi bahan utama termasuklah biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, ekstrak kerang-kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang meningkatkan keberkesanannya dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran. Selain itu, terdapat juga bulti kajian klinikal yang menyokong keberkesanan kolagen ini.
 
Kajian Klinikal Collagen Powder
 
 
Kesan Yang Boleh Dirasa Dengan Collagen Powder
 
Tak percaya lagi, di bawah ini saya kongsikan beberapa testimoni dari mereka yang amat berpuas hati dengan hasil mengamalkan Shaklee Colagen Powder ini.
 
 
 
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi

Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang dan pengeposan ke seluruh Malaysia.


SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934