Shaklee Kurangkan Risiko Sakit Jantung

Saya pasti ramai yang mengamalkan makanan kesihatan seperti vitamin, minuman protein serta pengambilan jamu atau akar kayu untuk meningkatkan tahap kesihatan anda. Walau apa pun yang daimbil serta tujuannya, yang pasti ianya untuk memastikan tubuh kita sentiasa sihat dan sebagai pelaburan untuk kesihatan dalam jangka masa panjang.
 
Kepada mereka yang mengambil pil-pil vitamin yang ada di pasaran, apa kata bertukar kepada Shaklee. Kenapa mesti Shaklee? Ianya merupakan vitamin semulajadi…saya tekankan SEMULAJADI bukan SINTETIK yang sudah tentu tidak membawa kesan negatif kepada badan jika digunakan bagi jangka masa panjang. Vitamin-vitamin Shaklee dipatenkan dengan pelbagai gabungan vitamin dan mineral bagi memastikan ianya menyerap sepenuhnya ke dalam badan. Jadi ianya berbaloi untuk wang anda serta badan dapat merasai sendiri kesannya apabila bertukar kepada Shaklee.
 
Produk Shaklee
 
 
Satu penemuan kajian terbaru yang dijalankan oleh gabungan pengkaji daripada UC Berkely School of Public Health terhadap penggunan supplement dalam jangka masa panjang menunjukkan yang mereka yang mengambil supplement Shaklee memiiliki tahap kesihatan yang lebih baik daripada mereka yang mengambil multivitamin jenama lain ataupun yang tidak mengambil supplement langsung.
 
Pengguna Shaklee dalam jangka masa panjang menunjukkan paras yang lebih rendah bagi penanda aras untuk kesihatan jantung, disokong oleh Pertubuhan Jantung Amerika menyatakan :
  • 33% Paras Trigliserida Lebih Rendah. Lemak berbentuk kimia yang terdapat dalam tubuh manusia dan makanan digelar trigliserida. Paras trigliserida yang lebih rendah terbukti menyokong kesihatan jantung.
  • 59% Paras Protein C-Reaktif Lebih Rendah. Pretein-C Reaktif (CRP) terdapat di dalam darah dan menjadi pengukur tindkan tubuh terhadap tekann bilogi. Pras CRP yang lebih rendah boleh meningkatkan kesihatan jantung.
  • 11% Nisbah Jumlah Kolestrol Lebih Rendah Berbanding Kolestrol HDL. HDL kolestrol membantu menyingkirkan kolestrol jahat dalam darah. Nisbah jumlah kolestrol lebih rendah berbanding kolestrol HDL terbukti dapat menyokong kesihatan jantung.
  • 33% Paras Homocysteine Lebih Rendah. Homosisteina adalah sejenis asid amino yang dihasilkan dalam tubuh secara semulajadi. Paras Homosisteina yang lebih rendah dalam darah dapat menyokong kesihatan jantung pada tahap optimum.
Shaklee Kurangkan Risiko Sakit Jantung
 
Kajian juga mengenalpasti kualiti tahap kesihatan bagi sesetengah penyakit menjadi penanda terbaik untuk kesihatan masa depan di mana 8 daripada 10 pengguna Shaklee yang diuji menunjukkan kesihatan mereka meningkat dari ‘Amat Baik’ ke “Cemerlang’.
 
Jadi apa tunggu lagi, bertukarlah kepada Shaklee. Ianya SELAMAT, BERKESAN DAN SEMULAJADI. Dapatkan supplement Shaklee anda dari saya pengedar Sah Shaklee di kawasan Bukit Naga-Kota Kemuning-Shah Alam-Klang. Konsultansi percuma akan diberikan secara berterusan bagi setiap pembelian. Bertukarlah kepada Shaklee yang memberikan tambah nilai kepada wang anda serta pelaburan kesihatan jangka masa panjang.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi

Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang dan pengeposan ke seluruh Malaysia.


SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934