Set Untuk Penjagaan Dalaman Wanita

Jangan ingat hanya jamu dengan adunan tradisional sahaja yang boleh jaga kesihatan wanita dari dalam. Kami di Shaklee pun ada gabungan vitamin yang sememangnya mantap untuk menjaga kesihatan wanita. Vita-E Complex dengan Alfafa Complex adalah vitamin yang lengkap untuk saya. Telah mengamalkannya selama lebih dua tahun.
 
Untuk kesihatan wanita Alfalfa Complex dan Vita-E Complex
 
 
Rahsia kedua-dua vitamin ini ialah:
  • Vita-E Complex juga dikenali sebagai vitamin cinta. Membantu mengatasi masalah kedinginan di kalangan ibu menyusu dan selepas melahirkan bayi. Ini adalah disebabkan hormon prolaktin melebihi hormon estrogen. Dengan pengamalan secara berterusan hormon-hormon ini dapat diseimbangkan. Selain  itu, ia juga merupakan vitamin yang melegakan sindrom pra haid serta simptom menopous di kalangan wanita berusia. Terkenal sebagai antioksidan untuk melawan radikal bebas punca kepada penyakit kanser serta penyakit-penyakit kritikal yang lain. Dan sudah tentu vitamin yang sinonim untuk kecantikan kulit, memudarkan kesan parut lama dan baru serta petua kepada awet muda.
  • Alfalfa Complex pula merupakan agen detox yang paling utama bagi saya. Membantu mengeluarkan toksin dari hati, usus dan darah. Selain itu, ia juga menyingkirkan lemak serta kolestrol yang berlebihan dari badan. Yang paling best untuk wanita vitamin ini juga berfungsi sebagai kacip fatimah. Masalah keputihan juga sudah tidak ada lagi. Jika ada hidung-hidung sensitif, keradangan kulit atau sentiasa letih, pengambilan secara istiqamah dapat memberikan hasil yang memberangsangkan. 
Testimoni : Eczema & Resdung & Keputihan
 
 
Testimoni : Keputihan
 
 
Memang nampak kesan kalau diamalkan secara istiqamah. Yang penting minum banyak air kosong, kerana pengambilan Alfalfa jika pengambilan air tidak mencukupi akan membuatkan kita rasa letih. Healing crisis kedua-dua vitamin ini juga lebih ketara kelihatan jika badan anda banyak toksin. 
 
Jom dapatkan dari saya. Konsultansi diberikan secara percuma bagi setiap pembelian. Nak join ahli lagilah saya alu-alukan…coaching akan diberikan secara berterusan secara offline mahupun online….
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi

Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang dan pengeposan ke seluruh Malaysia.


SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934