Set Penyusuan Bajet

Ramai orang sudah tahu yang banyak sangat kelebihan set penyusuan Shaklee. Jika anda seorang yang malas hendak telan vitamin banyak-banyak Set Penyusuan Bajet amat sesuai untuk anda. Mengandungi ESP dan juga Alfalfa Complex merupakan must have item untuk ibu yang mahukan penghasilan susu yang banyak. Dua jenis vitamin ini adalah yang paling perlu sekali jika anda mahukan susu yang banyak tetapi amat malas hendak telan pelbagai jenis vitamin lain. Milk booster terbaik!

Set Penyusuan Bajet

Set Penyusuan Bajet ini mengandungi ESP yang merupakan susu soya Non-GMO yang mengandungi khasiat protein yang tinggi. Protein yang banyak membantu menghasilkan susu yang lebih pekat iaitu hindmilk yang memberikan rasa kenyang lebih lama kepada bayi. Ini juga membuatkan bayi lebih mudah lena, tidak bergayut hendakkan susu sahaja dan lenih lena tidur pada waktu malam. Selain itu, ESP ini juga memberikan tenaga kepada ibu, membantu mengatasi rasa lapar serta mencantikkan kulit jika diamalkan secara berterusan. Paling best, berat badan ibu pun boleh turun secara semulajadi dan juga menganjalkan payudara.

Set Penyusuan Bajet

Bagi Alfalfa Complex juga ada dalam Set Penyusuan bajet yang merupakan milk booster terbaik. Lebih baik daripada halba. Mengandungi juga protein yang tinggi bagi menggalakkan penghasilan susu yang banyak. Tahukah anda yang sebenarnya, kandungan susu ibu terdiri daripada protein. Memang padanlah, susu jadi banyak bila amalkan Alfalfa Complex. Istimewanya, Alfalfa Complex ini juga menyingkirkan toksin dalam badan yang membantu menurunkan berat badan ibu-ibu. Selain itu, ianya juga berupaya merawat masalah keputihan serta merapatkan bahagian keintiman dengan memberikan effect seperti kacip fatimah.

Set Penyusuan Bajet

Set Penyusuan Bajet boleh membantu ibu untuk menghasilkan susu yang banyak, pekat dan mengenyangkan. Selain itu, ibu akan bertenaga, bertambah cantik serta semakin kurus dengan pengambilan ESP dan Alfalfa Complex. Ianya juga membantu untuk menjaga kesihatan wanita secara dalaman. Walau bagaimanapun, suka Kak Yong ingatkan Set Penyusuan Bajet ini hanya membantu asalkan konsep asas penyusuan dipatuhi. Kosongkan payudara anda setiap 3 jam sekali secara direct feeding ataupun pam ketika di pejabat. Semakin kerap anda mengosongkan payudara, semakin banyak susu yang akan terhasil. Kalau tak ikut peraturan utama ini, makanlah apa jua milk booster memang tak menjadi…

Pembelian melalui kad kredit juga boleh dilakukan dengan sekali klik Set Penyusuan Bajet boleh hubungi Kak Yong untuk konsultansi dengan memberikan nombor invoice.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang, Jalan Kebun, Bukit Tinggi dan pengeposan ke seluruh Malaysia.

SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934
Email : azimah.zainuddin@gmail.com

4 Comments

  1. mrhanafi November 5, 2015
    • Azimah November 9, 2015
  2. Noriza Rahman November 8, 2015
    • Azimah November 9, 2015