Set Kurus Shaklee

Hari ini saya nak sharing tentang Set Kurus paling basic dalam Shaklee. Ini juga sesuai untuk dimiliki oleh mereka yang mahukan bentuk badan menarik tetapi dengan kos yang paling minimum. Namun, perlu diingatkan bukanlah hari ini ambil, terus esok lusa kurus. Kena konsisten dan istiqamah. Dengan mengambil Set Kurus Shaklee paling basic, you all boleh kurus dan di samping itu menjaga kesihatan. Lagi-lagi dekat nak menjelang puasa dan hari raya, In Shaa Allah boleh kuruskan saiz baju dan shape up sikit.

Set-Kurus-Shaklee-Herbalax-Lecithin-Alfalfa-Complex-Pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Pengedar-Shaklee-Klang-Pengedar-Shaklee-Kota-Kemuning-Pengedar-Shaklee-Bukit-Naga-Jalan-Kebun-Sri-Muda

Set Kurus Shaklee

Antara yang ada dalam Set Kurus Shaklee paling basic ini ialah:

  • Herbalax yang berfungsi untuk proses detoksfikasi dalam badan. Ia memecahkan lemak-lemak serta sisa makanan yang tersekat di dalam usus. Usus kita ini sebenarnya perlu amalkan detoks at least seminggu sekali untuk mengekalkan kelancaran proses serta mencegah kanser kolon. Umum semua tahu bahawa kanser kolon hanya dapat dikesan pada peringkat akhir. So, ni adalah salah satu cara untuk menjaga usus kita. Herbalax ini berfungsi seperti julap lembut. Kiranya sakit perut dia mild gitu…takderlah memulas-mulas. Kalau rasa sakit perut selepas 6 ke 8 jam pengambilan sempat lagi cari toilet. Itu sebabnya kena diambil sebelum tidur. Lepas bangun tidur sahaja boleh terus membuang untuk memberikan kelegaan. tetapi, ia tidak boleh diamalkan sentiasa. Cuma boleh ambil seminggu dua kali sahaja. Kebergantungan kepada sebarang produk bagi tujuan proses membuang adalah tidak elok kepada kesihatan usus.
  • Lecithin yang fungsinya untuk memecahkan lemak yang diambil dalam badan. Terdapat kajian, dengan pengambilan 600mg lecithin sehari memapu meningkatkan proses pemecahan lemak dalam badan. Selain itu, lecithin juga ada bonus tambahan yang mana dapat mengurangkan sifat pelupa dan menajamkan ingatan kita. Kehadiran soya lecithin juga boleh mencantikkan kulit.
  • Alfalfa Complex juga berfungsi untuk mengangkut keluar kesemua lemak-lemak yang telah dipecahkan dalam badan. Alfalfa telah digunakan secara tradisional dalam menjaga kesihatan badan sejak dari zaman dahulu lagi. Lemak-lemak yang telah dipecahkan berkumpul dalam darah. Fungsi Alfalfa Complex membantu lemak-lemak itu disingkirkan ke luar badan melalui sistem perkumuhan.

Kepada mereka-mereka yang sememangnya malas hendak bancuh-bancuh elok amalkan Set Kurus Shaklee paling basic ini. Ianya mudah dibawa ke mana-mana, Cuma ambil selepas makan sahaja. Ianya juga berkesan dengan pengamalan secara istiqamah serta konsisten. Kurangkan makanan segera, berlemak serta bersenam juga membantu all untuk shape up dengan lebih cepat lagi. Daannnnn…jangan lupa minum air kosong.

Kurus-Dengan-Shaklee-Set-Kurus-Shaklee-Herbalax-Lecithin-Alfalfa-Complex-Pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Pengedar-Shaklee-Klang-Pengedar-Shaklee-Kota-Kemuning-Pengedar-Shaklee-Bukit-Naga-Jalan-Kebun-Sri-Muda

Kurus Dengan Shaklee

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Shah Alam , Klang, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Sri Muda, Bukit Naga, dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934