Set Kesihatan Lelaki

Produk Shaklee ini bukanlah hanya untuk wanita sahaja. Walaupun banyak entri saya dan status FB lebih menjurus kepada wanita, lelaki juga ada set yang sesuai untuk penjagaan kesihatan jangka masa panjang. Lelaki juga tidak terkecuali dalam menghadapi masalah kesihatan seperti penyakit jantung, kencing manis, obesiti, strok dan banyak lagi.
Ada di antara mereka yang mengalami perubahan hormon seawal usia 30-an yang membawa kepada masalah kesihatan yang rumit dalam hidup seperti mati pucuk, pembesaran prostat, kelesuan serta kurang tenaga dan stamina. Ramai juga lelaki yang mengambil mudah tentang masalah kesihatan dan yakin mereka akan sentiasa sihat. Walau bagaimanapun, pencegahan awal terhadap penyakit kritikal elok diambil berat. Ini adalah kerana anda merupakan tulang belakang keluarga yang bakal menyediakan segala keperluan hidup mereka yang tersayang.
Set Untuk Lelaki

 

 
Set Kesihatan Lelaki sememangnya membekalkan nutrisi terbaik dalam :
  • Memelihara kesihatan prostat
  • Meningkatkan kecergasan dan kesihatan badan
  • Memelihara jantung yang sihat
  • Membantu mengekalkan tekanan darah normal
  • Mengawal tahap kolestrol yang sihat.

 

Apa yang ada dalam Set Kesihatan lelaki ini :
  • Vitamin E yang merupakan antioksidan terbaik dalam melawan radikal bebas yang boleh membawa kepada penyakit kritikal.Di samping itu, vitamin E juga dapat meningkatkan sistem imun serta meningkatkan fungsi peparu dan kolon. Selain itu, kajian juga membuktikan dengan pengambilan 600IU hingga 800IU sehari dapat meningkatkan kuantiti sperma. Vita E Complex Shaklee lengkap dengan sumber vitamin E, selenium dan juga ekstark biji anggur hitam.
  • OmegaGuard yang mengandungi Omega 3, EPA dah DHA untuk meningkatkan kecerdasan otak, mengurangkan bacaan kolestrol, memelihara kesihatan jantung. penyelidikan telah dijalankan menyatakan bahawa dengan pengambilan asdi Omega 3 yang tingi dapat meningkatkan kesihatan sistem kardiovaskular di samping membantu mengekalkan tekanan darah dan paras trigliserida yang normal. Omega 3 juga dapat memelihara sistem saraf dan penglihatan.
  • Zink Complex yang berperanan penting dalam menambahkan tahap kesuburan lelaki. ia juga meningkatkan fungsi ingatan dan tumpuan. Zink juga membantu menambahkan kepekatan serta kelajuan sperma.
  • CoQHealth yang merupakan penjgaan kesihatan kardiovaskular secara menyeluruh. Menyokong penghasilan tenaga bagi jantung, menggalak dan melindungi arteri yang sihat, meningkatkan peredaran darah serta membantu menambahkan dan mengekalkan paras CoQ10 dalam darah. Ia juga meningkatkan kelajuan, kuantiti serta mobiliti sperma.
Jadi, apa tunggu lagi lelaki-lelaki macho di luar sana, jom dapatkan Set Kesihatan Lelaki anda hari ini juga.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi

Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang dan pengeposan ke seluruh Malaysia.


SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934