Set Bajet Ibu Menyusu

Sempena dengan promosi bulan Mac 2014 ESP BUY 6 FREE 1 untuk ibu-ibu yang ada masalah dari segi kekangan wang boleh dapat Set Kombo Alfalfa Complex + ESP. Memang sesuai juga untuk ibu-ibu yang concern dengan bekalan susu mereka untuk si kecil. Set inilah yang paling-paling bajet untuk penyusuan. Bukan bermaksud ambil sahaja set kombo ini terus susu mencurah-curah banyak. Semuanya atas usaha kita yang faham konsep penyusuan iaitu lagi banyak demand lagi banyak supply. Rezeki juga sudah setentunya dari Allah. Jadi, jangan putus berdoa 🙂
 
BUY 6 FREE 1 ESP
 
 
Antara kesannya ialah :
  • Alfalfa Complex sememangnya telah digunakan secara tradisonal untuk meningkatkan penghasilan susu ibu. Kaya dengan asid amino, sumber protein, klorofil serat 15 zat galian, 10 jenis vitamin 8 enzim dan fitokimia. Setiap hidangan Alfafa Complex mengandungi 300mg kalsium yang bersamaan dengan segelas susu. Kalsium dengan protein adalah komposisi terpenting susu ibu. Walau bagaimanapun, Alfafa Complex perlukan banyak air dalam badan. Kalau kurang air, sememangnya badan akan jadi letih dan lesu. Ada pula yang tanya, boleh ke saya ambil Alfalfa Complex sahaja untuk meningkatkan susu ibu. Memanglah boleh, tetapi bayangkan jika badan kita kekurangan zat nutrisi yang lain, sudah tentu badan kita menjadi letih kerana susu memerlukan banyak nutrisi lain untuk menjadikannya lebih berkualiti. Selain itu, ia juga membantu untuk mengeluarkan toksin dari dalam hati, darah dan usus. Terbukti juga secara klinikal dengan penggunaan jangka masa panjang akan menghapuskan lemak, merendahkan kolestrol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi.
Alfallfa Complex kaya dengan protein
 
  • ESP yang merupakan sumber protein semulajadi. Mengandungi 14gm protein serta 9 jenis asid amino yang diperlukan oleh badan. Lengkap dengan 5 sumber vitamin dan 4 jenis mineral. Setiap hidangan bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, tiada kolestrol dan asid urik dan muidah diserap oleh badan. Merupakan tenaga segera yang diperlukan oleh ibu-ibu menyusus. Boleh dijadikan kudapan ringan. Faham sahajalah ibu menyusu ini mudah lapar. Selain itu, bonus tambahan, ibu-ibu akan mudah menurunkan berat badan, kulit muka akan bertambah berseri, glowing, parut-parut lama akan kembali pudar dan miss B juga kembali tegang.
Testimoni Ibu Menyusu
 
 
Bagi ibu menyusu yang masih tercari-cari supplement yang paling ringkas untuk mereka, boleh cuba set kombo ini, sememangnya murah dan membawa kebaikan kepada ibu dan bayi.
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi

Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang dan pengeposan ke seluruh Malaysia.


SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934