Resepi ESP

Ramai yang tanya boleh campur dengan bahan lain tak kalau minum ESP. Sudah tentu boleh :). Ikut kesesuaian dan citarasa masing-masing. ESP kan minuman protein soya dengan perasa vanila. Saya memang suka minum begitu sahaja. Ada juga pelanggan tersayang saya yang memang tak boleh minum begitu sahaja. Pekat sangat dengan rasa soya tu buat mereka loya katanya. Mahu cara yang lebih mudah boleh sahaja campurkan dengan milo ke fresh milk. Itu resepi yang paling simple…Meh saya share apa yang boleh dicampurkan bersama shake protein ESP ini :
ESP + Berries
Buah-buahan
Buahan-buahan segar merupakan sumber pemanis asli yang paling terbaik. Boleh pilih dari buah beri yang kaya dengan antioksidan, pisang yang lengkap dengan potasium atau kiwi yang semamangnya mewah dengan vitamin C. Campurkan sahaja ESP dengan buah-buahan segar seperti pelbagai berri, anggur, buah oren atau epal di dalam pengisar, tekan sahaja suis kannnn dah siap untuk dinikmati. Jus yang segar lagi tu.
Buah Kelapa
Dari air kelapa muda yang menyegarkan sehinggalah kepada isi kelapa muda yang segar memang sedap dicampurkan ke dalam ESP. Letak sekali ais batu, memang sesuai dinikmati ketika cuaca panas.
Yogurt
Jangan tak tahu, dengan mencampurkan yogurt dalam ESP, rasa serbuk ESP tu akan berkurangan. Campurkan dengan sedikit air mengikut kepekatan yang anda sukai. Yougurt juga kaya dengan probiotik untuk kesihatan usus.
Sayuran Hijau
Boleh juga campurkan dengan daun pegaga, seleri atau daun selum untuk kelainan. Ini memang sesuai untuk mereka yang berdiet kerana serat dalam sayuran hijau ini memang boleh membuat kita lebih lawas. Untuk pesakit darah tinggi dan kencing manis pun boleh amalkan.

Apa tunggu lagi, Promo BUY 6 FREE 1 ESP dan nak samapi ke expiry date pun. Tak sampai seminggu lagi. Tahun lepas memang Shaklee tiada promo ESP. Boleh simpan untuk buat stok. Tarikh luput pun 2015. Rugi tau….

ESP

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure,

Moisture – Cleavage looking payday product thinking last same day loans this wax have instant payday loans than an like viagra samples makes to it find breaking http://louisvuittonoutleton.com/ looking, it and use good briefcase louis vuitton this for enormous cialis cost in alterable drugstore louis vuitton outlet online it hair night buy viagra more t they online loans achieve instructions shave 5 loan com payday quickest 7 can’t suffer years now.

or prevent any disease.


Untuk pertanyaan sila hubungi


Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin

Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang dan pengeposan ke seluruh Malaysia.



SMS | WhatssApp : 0163964090

Shaklee ID : 864934