Promosi Ostematrix Untuk Tiga Hari Sahaja

Kepada semua pengguna tegar Ostematrix Shaklee, ada berita baik untuk you all semua. Shaklee dengan bermurah hatinya mengadakan promosi istimewa diskaun harga sebanyak 5% dengan setiap pembelian Ostematrix sebanyak 3 botol.

Kepentingan Kalsium

Ada Apa Dengan Ostematrix?

Kelebihan Ostematrix ini memang terbaik kepada mereka yang sudah mencubanya. Kesan memang dapat dilihat seawal pengambilan 4 biji sahaja. Ostematrix Shaklee adalah sumber kalsium terbaik yang perlu you all cuba kerana :

  • Ostematrix mengandungi sumber kalsium, magnesium, vitamin D, boron, mangan, zink, kuprum, dan fosforus
  • Kesemua nutrien penting yang perlu ada dalam satu tablet kalsium bagi memaksimumkan penyerapan kalsium bagi mengelakkan enapan di dalam badan bagi sesetengah mineral
  • Kehadiran mangan dianggap penting dalam penyerapan Kalsium kerana ianya memberikan sokongan tambahan kepada kalsium dalam penjagaan tulang.
  • Hasil kajian juga menunjukkan pengambilan kalsium yang mengandungi mangan adalah lebih efektif dalam mengurangkan risiko sakit tulang berbanding pengambilan kalsium sahaja.
  • Zink, kuprum dan boron pula sama-sama berfungsi dalam pembinaan tisu dan otot. Kehadiran mineral-mineral ini juga menyusun enzim-enzim yang diperlukan bagi membaiki tulang.
  • Gabungan kesemua mineral ini membantu kalsium menyerap ke dalam tubuh dengan lebih cepat dan menyeluruh.

Promosi Ostematrix Untuk Tiga Hari Sahaja

Promosi Diskaun 5% Dengan Setiap pembelian 3 Botol Ostematrix

You all jangan lupa locked tarikh ini. Bermula dari 18 hingga 20 Oktober 2017 sahaja. You all layak untuk membeli 3 botol Ostematrix dengan harga RM185.03 berbanding harga asal sebanyak RM194.79. Kalau you all pengguna tegar atau baru sahaja mahu mencuba Ostematrix ini wajib kongsi pakat-pakat beli dengan office mate.

Cara Nak Dapatkan Promosi Ostemtarix ini.

You all boleh hubungi Kak Yong atau dealer yang lain yang mana berkenan di hati untuk menguruskan proses pembelian Ostematrix ini. Jangan lupa, promosi hanya valid untuk tiga hari sahaja. Save the date 18 hingga 20 Oktober sahaja. Selepas atau sebelum tarikh ini harga jualan adalah seperti biasa. Jangan lepaskan peluang rebut promosi ini. Jom, cepat-cepat hubungi Kak Yong atau dealer you all untuk dapatkan pack Ostematrix.

WhatsApp Kak Yong di 0163964090 untuk mendaftar keahlian + pembelian produk Shaklee.

Jadual pemakanan dan konsultasi berterusan diberikan eksklusif untuk customer yang membuat pembelian produk Shaklee dari Kak Yong.

*DISCLAIMER

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang, Jalan Kebun, Bukit Tinggi dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934
Email : azimah.zainuddin@gmail.com

2 Comments

  1. NORIZA ABDUL RAHMAN October 20, 2017
    • Azimah October 30, 2017