Petua Perut Kempis

Antara petua perut kempis cara tradisional ialah dengan menyediakan air limau nipis yang dicampur dengan kapur sirih. kacau sebati dan setelah itu bolehlah disapukan pada perut. Ikatkan sekeliling perut dengan kain seumpama bengkung. Namun tiada masalah jika tidak mahu menggunakan kain kerana memadai dengan hanya menyapukan sahaja. Amalkan petua ini setiap malam untuk hasil memberangsangkan.

Petua-Perut-Kempis-kurus-Pengedar-Shaklee-Klang-Shah-Alam-Kota-Kemuning-Jalan-Kebun-Sri-Muda-Bukit-Naga

Petua Perut Kempis

Selain itu, saya juga ada baca entri di hairul.com berkenaan dengan kajian beliau sendiri bagaimana untuk mengempiskan perut. Mana-mana petua pun boleh guna. Saya dahulu memang sapu limau dengan kapur siap bengkung masa dalam pantang. Memang kempislah perut. Banyak lagi petua perut kempis ini boleh you all dapat. Just google sahaja.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Shah Alam , Klang, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Sri Muda, Bukit Naga, dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934