Perlu Ke Nak Jadi Ahli Shaklee?

Salam semua…

Hampir sebulan saya tidak update blog…the main reason ialah saya baru sahaja update domain dengan transfer entries dari blogspot ke wordpress. Frankly speaking masih dalam proses pembelajaran…kena try & error ini. Jangan risau kedai vitamin saya Lovehutlady ini sentiasa terbuka 24 hours…. Sekarang memang makin mudah, segalanya di hujung jari.

Nak kongsi, mungkin ramai yang telah tahu, harga ahli Shaklee hanya eksklusif untuk ahli sahaja. Ramai yang bagitahu, saya cuma makan sendiri sahaja, perlu ke nak jadi ahli? Actually ada banyak kelebihan tau join ahli ini. Firstly of course you all boleh nikmati harga ahli yang sememangnya jauh lebih jimat dari harga di pasaran. JIMAT SEHINGGA 25%. Berbaloi sungguh. Beside makan sendiri juga boleh juga kumpul point yang kitorang panggil UV point. If cukup terma dan syaratnya boleh dapat cashback 5% hingga 21% dari jumlah pembelian. Siapa yang nak bagi kita duit secara percumakan…. makan sendiri pun boleh jana income pasif setiap bulan if cukup syarat.

Reason yang paling saya suka sekali ialah kita kalau nak buat atau amalkan sesuatu perlu ada ilmu. Untuk makan vitamin pun memang wajib ada basic info. Ini untuk memastikan yang vitamin dapat diserap sepenuhnya secara optimum dalam badan. Mestilah untuk hasil yang tip top serta membawa keuntungan terhadap nilai wang telah you all labur untuk beli vitamin. Vitamin fungsi utamanya bukan untuk merawat penyakit tapi mencegah. Jadi, dengan ilmu pengambilan yang berkesan barulah tahap kesihatan seisi keluarga berada pada tahap yang terbaik. In Shaa Allah. Saya rasa semua pun tahu yang sekarang ni memang penuh dengan segala jenis penyakit yang sebelum ini kita tak pernah dengar pun. Jadi, MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI.

join us

Jom, jadi ahli Shaklee

 

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934