Perbezaan Lecithin dan Omega Guard Untuk Kurus

Dalam Set Kurus Shaklee, kawan-kawan boleh pilih sama ada untuk mencuba Lecithin atau Omega Guard atau kedua-duanya. Ada juga suara-suara halus berbisik kenapa mestia ada dua jenis vitamin yang digunakan untuk kurus. Ada ke terdapat perbezaan lecithin dan omega guard untuk kurus? Sebenarnya, kedua-duanya membawa manfaat yang hampir sama dalam fungsinya untuk menurunkan berat badan.

Perbezaan Lecithin dan Omega Guard Untuk Kurus

Perbezaan Lecithin dan Omega Guard untuk kurus yang pertama sekali ialah dari segi harganya, Jika anda mahukan produk yang murah disebabkan oleh kekangan bajet, maka Lecithin adalah pilihan terbaik anda. Jika tidak begitu berkira tentang bajet, maka Omega Guard sesuai untuk anda. Harga sebotol Lecithin yang mengandungi 180 biji adalah RM52.50, manakala 90 biji Omega Guard dalam satu botol berharga RM136.00. Kedua-duanya adalah untuk stok sebulan pemakanan.

Perbezaan Lecithin dan Omega Guard Untuk Kurus

Mahukan kesan yang cepat untuk kurus maka Omega Guard adalah paling terbaik untuk kawan-kawan. Sepadanlah dengan harganya yang sedikit mahal berbanding dengan Lecithin. Pendek kata sebagai contoh paling mudah, untuk sampai ke destinasi Langkawi, mahu jimat masa boleh pilih naik kapal terbang, jika tidak mungkin menaiki kereta yang akan mengambil masa yang lebih sedikit untuk sampai ke destinasi. Lecithin dan Omega Guard membantu anda untuk turun ke berat badan ideal, walau bagaimanapun, perbezaan Lecithin dan Omega Guard untuk kurus adalah antara kesan yang segera atau lambat sahaja.

Perbezaan Lecithin dan Omega Guard Untuk Kurus

Selain itu, Lecithin membantu untuk memecahkan lemak-lemak yang diambil pada masa sekarang. Kiranya kalau Kak Yong makan kari, In Shaa Allah lemak-lemak yang baru itu tidak akan melekat menjadi sebahagian daripada badan kita. Walau bagaimanapun, Omega Guard berfungsi untuk membakar lemak badan sedia ada atau baru. Oleh sebab itu, Omega Guard akan memberikan kesan kurus lebih cepat sebab ianya bekerja lebih sedikit berbanding Lecithin. Ini juga adalah salah satu perbezaan Lecithin dan Omega Guard untuk kurus yang paling ketara sekali.

Walau apa pun jua pilihan anda, kesan kurus adalah bergantung juga kepada diet harian, aktiviti fizikal seperti bersenam serta kuantiti air kosong yang diambail setiap hari. Untuk kesan super extra cepat, ambil sahaja kedua-duanya Lecithin dan Omega Guard. Memang terbaik. Suka diingatkan produk ini hanyalah sebagai bantuan tambahan untuk memecahkan lemak dalam badan. Diet rendah lemak serta aktiviti senaman setiap minggu dapat membantu anda kekal cergas serta mendapatkan berat badan ideal dengan lebih pantas.

 Pembelian Smelalui kad kredit juga boleh dilakukan dengan sekali klik Lecithin atau Omega Guard dan boleh hubungi Kak Yong untuk konsultansi dengan memberikan nombor invoice.

 

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang, Jalan Kebun, Bukit Tinggi dan pengeposan ke seluruh Malaysia.

SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934
Email : azimah.zainuddin@gmail.com

 

5 Comments

  1. auntiekemai September 11, 2015
    • Azimah September 11, 2015
  2. mrhanafi September 11, 2015
    • Azimah September 11, 2015
  3. Nurul September 12, 2015