Peppermint Ginger Melegakan Pedih Perut

Hari ini saya nak kongsi pengalaman si suami mengamalkan Peppermint-Ginger Plus Shaklee. Suami saya sering mengalami masalah pedih perut, pedih hulu hati dan perut yang sebu. Ini adalah disebabkan masa makan sewaktu bekerja yang tidak menentu. Kadang-kadang pukul 4:00 petang baru makan tengah hari. Bila ini terjadi, beliau akan sentiasa tidak selesa, pening kepala dan kalau nak membuang pun payah. Dengan mengamalkan Peppermint Ginger + Ostematrix sebelum tidur Alhamdulillah masalah ini telah pun berkurangan.
 
Ibu-ibu yang mengalami morning sickness pun elok mengambil Peppermint-Ginger Plus. Kajian klinikal membuktikan ia membantu merawat atau mencegah masalah loya, gastrik dan mabuk laut. Ia mengandungi:
  • Pudina bagi melegakan otot perut, kesan penenang, membantu dalam penghadaman, mampu menghilangkan mabuk darat/laut, melegakan kesakitan gastrik dan pedih hulu hati serta cirit-birit. Selain itu ia mampu melegakan kesan sampingan seperti muntah dan hilang selera makan akibat daripada rawatan kemoterapi. Selain itu boleh mengurangkan gejala demam dan selesema
  • Halia melegakan ketidakselesaan perut dan usus, mengurangkan sakit ketika haid, loya dan mual angin ketika mengandung
  • Pokok Adas untuk melegakan kembung perut, sakit perut serta mengurangkan gejal flu
  • Cekur Manis bagi melegakan sistem pencernaan dan gejala kesakitan ketika haid, batuk dan kahak
 

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi

Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang dan pengeposan ke seluruh Malaysia.


SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934