Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Kelana Jaya dan Lembah Pantai

Kak Yong nak kongsi berita gembira dengan pembaca semua. Mulai hari ini sesiapa yang tinggal di area Petaling Jaya, Kelana Jaya dan juga Lembah Pantai yang mahu dapatkan produk Shaklee secara Cash On Delivery, In Shaa Allah akan Kak Yong permudahkan. Adik Kak Yong yang merangkap bisnes partner secara tetap iaitu Puan Amirah binti Mohd Zainuddin secara rasminya akan menjadi salah seorang pengedar Shaklee Petaling Jaya, Kelana Jaya dan juga Lembah Pantai.

Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Kelana Jaya dan Lembah Pantai.

Puan Amirah sebenarnya telah mula menjadi SID sejak lebih daripada dua tahun lepas. Berpengalaman memberikan konsultansi kerana telah berjaya menghadiri Bengkel Nutrisi Shaklee dengan jayanya. Kami telah attend kursus ini sebanyak dua kali…In Shaa Allah servis serta konsultansi terbaik boleh diberikan kepada anda semua.

Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Kelana Jaya dan Lembah Pantai

Kepada mereka yang berminat untuk dapatkan produk Shaklee secara COD mahupun pengeposan ke seluruh negara boleh hubungi Puan Amirah binti Mohd Zainuddin di talian 013-4771004. Kalau susah sangat boleh sahaja hubungi Kak Yong secara terus. In Shaa Allah cara pengeposan dan penghantaran akan Kak Yong uruskan.

Pengedar Shaklee Petaling Jaya, Kelana Jaya dan Lembah Pantai

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang, Jalan Kebun, Bukit Tinggi dan pengeposan ke seluruh Malaysia.

SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934
Email : azimah.zainuddin@gmail.com

2 Comments

  1. Noriza Rahman March 10, 2016
  2. arnie March 24, 2016