Pengedar Shaklee Gombak

Kepada sesiapa yang tinggal di area Gombak, UIA dan Selayang boleh dapatkan daripada Puan Jumairul Aishah yang merupakan pengedar Shaklee Gombak. Beliau ini adalah adik ipar saya. Bekerja sebagai guru dan mempunyai kedai online yang menjual barangan serta keperluan bayi dan ibu-ibu. Untuk melawat kedai online beliau google sahaja PreciousBaby Boutique. Kalau nak cuci-cuci mata tengok baju atau nak cari barangan bayi boleh dapatkan dari beliau.

Pengedar-Shaklee-Gombak-UIA-Taman-Melawati-Taman-Melati-Selayang-Setapak-dan-area-Zoo-Negara

Pengedar Shaklee Gombak UIA Taman Melawati Taman Melati Selayang Setapak dan area Zoo Negara

Puan Jue ini juga merupakan pengedar Shaklee Gombak yang sah. Untuk mereka yang perlukan produk Shaklee Cash On Delivery untuk area Gombak, UIA, Selayang, Taman Melawati, Taman Melati, Zoo Negara serta area Setapak, jangan malu jangan segan contact sahaja beliau. Boleh terus hubungi no telefon 013 2063008. Kalau nak tengok-tengok kedai online beliau just klik sini sahaja. Kalau nak skodeng Fb beliau pun boleh Aishah Biz.

Anda mesti akan berpuas hati dengan service dan konsultansi yang bakal diberikan. In Shaa Allah. jadi silalah contact pengedar Shaklee Gombak, UIA, Selayang, Taman Melawati, Taman Melati, Zoo Negara dan Setapak Puan Jumairul Aishah di talian 013 2063008.