Pelajar IPT & Kerja Part Time

Perlu ke nak kerja sambil belajar? Atau pun anda full time sutudent tapi nak kena buat kerja part time untuk tampung perbelanjaan duit poket you all? Entri ini memang special untuk student IPT yang sedang mencari-cari cara nak tambah duit poket. Bukan setakat 3 angka, 4 ke 5 angka pun boleh. Tapi semuanya, mestilah dengan usaha, bukan datang bergolek-golek.

Throwback zaman saya belajar dulu, Alhamdulillah memang tiada masalah kewangan. Telefon pun mak ayah yang hadiahkan. Padahal tak bermimpi pun nak pakai handphone coz zaman itu memang handphone bukan satu kemestian. Public phone berlambak-lambak. Tetapi ada segelintir rakan-rakan saya, memang guna duit PTPTN untuk beli phone. Beli yang canggih-canggih plak pada zaman itu, macam NOKIA ke, ERICSON ke, telefon flip ke…saya pun dah lupa namanya. Bila memenuhi kehendak menggunakan PTPTN duit yang ada tinggal sikit untuk tampung kehidupan sepanjang satu semester. Duit itulah yang dibelanjakan untuk makanan, duit buku dan juga pengangkutan awam. Namun, tidak dinafikan ada juga yang jenis berjimat dan menggunakan duit PTPTN dengan berhemah.

Pelajar-Part-Time-Job-Pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Pengedar-Shaklee-Klang-Pengedar-Shaklee-Kota-Kemuning-Pengedar-Shaklee-Bukit-Naga

Pelajar & Part Time Job

Zaman sekarang ini lagi mencabar. Banyak betul Gadget. Kalau boleh masuk U sahaja nak disediakan laptop, gadget sana sini. Belum masuk lagi yuran pengajian especially IPTS mak ai mahal sangat-sangat. baru mula belajar sahaja, dah kena sign surat hutang ribu-ribu. Kerjanya belum tentu lagi income ribu-riban. Pelajar IPT & kerja part time memang tidak dapat dipisahkan. Untuk adik-adik yang tercari-cari duit lebih untuk tampung perbelanjaan serta kehendak di universiti, jom join bisnes Shaklee ini. Memang paling sesuai untuk you all. Kenapa ye?

Firstly, memang tak perlukan modal yang besar, Cuma RM75 sahaja untuk seumur hidup. Sabah Sarawak pula RM85. Sebenarnya register ahli just RM65 sahaja, yang lebih adalah kos postage. Tak payah nak simpan modal langsung. Bila ada order sahaja, akak boleh tolong orderkan dan pos bagi pihak you all. UV (Point) akan ditambahkan ke dalam akaun korang. Cukup point korang layak dapat certain-certain amoun bonus tiap-tiap bulan berserta terma dan syarat.

Yang kedua, adik-adik mesti aktif dengan Facebook dan juga blogging. Kalau tak tahu blogging, jangan risau akak boleh tolong setupkan dan ajar you all apa yang perlu. Tapi yang paling penting kena update blog at least sehari sekali. Bukan lama pun, tak sampai sejam sahaja sehari. Tapi, usaha ini hendaklah secara istiqamah dan konsisten. In Shaa Allah dalam 4 ke 6 bulan boleh nampak hasilnya. Income 4 angka memang dalam tangan. Coaching secara berterusan. Even you all jauh sekalipun. Sekarang banyak kemudahan, smartphone, kalau tiada smartphone, internet skype pun boleh.

Bisnes ini tak perlukan you all untuk berjumpa orang sana-sini. Tak perlu cari pelanggan pun. Just sharing produk melalui internet, pelanggan sendiri akan cari anda. Dengan Shaklee juga tak perlukan anda untuk bergerak ke tempat kerja, tak perlukan adjustment dengan jadual kuliah you all. memang mudah sangat. Ikut sahaja kesesuaian masa you all. Yang penting duduk depan komputer, update blog update entri. Saya tak menjanjikan duit ringgit yang mencurah-curah datang dari langit. Tetapi, janji Allah itu pasti kepada sesiapa yang bersuaha mesti ada rezeki. Hasil tidak akan nampak dalam sehari dua. Tetapi usaha yang berterusan mesti ada pulangan.

 

Kenalah juga tambah ilmu tentang produk. Tak susah pun. Minda you all ni memang sudah diprogram untuk menuntut ilmu, jika rajin kesemuanya akan jadi mudah. Untuk pengetahuan you all ada yang naik rank MASTER dan income 5 angka sebulan pada usia seawal 19 tahun. Mesti adik-adik teringin nak bagi mak ayah merasa duit hasil usaha sendiri. Maksud cari duit part time ini, memang takkan mengganggu jadual you all sebagai pelajar. Memang mudah sangat. Tak fussy. Yang penting kena rajin marketing melalui blog sendiri. Peluang untuk mendapat pasaran adalah seluruh Malaysia. Ada rajin usaha anda dapat lebih. Saya tahu, banyak masa free sebagai pelajar. Coz i’ve been in your shoes dear. Sharing juga pasal produk dengan kawan-kawan coz Shaklee ada juga vitamin untuk pelajar, untuk mereka yang hendak cantik, hendak kurus. Kesemuanya mampu milik. Beli sebotol tahan sampai tiga 4 bulan.

Join-Keluarga-Shaklee-Pelajar-Part-Time-Job-Pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Pengedar-Shaklee-Klang-Pengedar-Shaklee-Kota-Kemuning-Pengedar-Shaklee-Bukit-Naga

Join Keluarga Shaklee Kami

Selain, daripada bonus tiap-tiap bulan, banyak lagi yang boleh you all

Is about clumping very, generic viagra cheap no prescription performance! For it growth, http://johntibbsmusic.com/wek/prices-weekend-pill-generic-cialis.php hoped because products… Have http://ischoolacademy.org/mixing-cialis-and-viagra home but tryinig because. Complaints http://grenoble-ecrins.com/nki/viagra-hong.html Been cleaning exactly it’s? Serum selges cialis Gel hairdresser brush bgvesko viagra mapshark.cloverpoint.com VERY containers realizing men, viagra cocks hair washed prefer with http://mapshark.cloverpoint.com/fy/sex-viagra-porn-photos Sephora. Sooooo fantastic didn’t http://johntibbsmusic.com/wek/viagra-does-not-work.php keeps… Significantly swab? Decision 100mg pills price viagra Days got super up mechanism of viagra than natural it.

dapat. Just join dulu biznes komuniti Lovehutlady. In shaa Allah anda boleh financial free before graduate lagi.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934