Naikkan Selera Makan Anak Dengan Meal Shake

Menjadi ibu bapa ini mesti kena prihatin dengan perkembangan anak-anak. Anak-anak kurang makan, tiada selera ataupun memilih makan memang menjadi isu besar dalam hidup sebagai ibu bapa. Especially kepada mommies. Tak usah cakap orang lain saya pun sama. Dengan jadual waktu yang bekerja, kalau boleh jika waktu makan yang cuma satu waktu sahaja bersama kalau hari bekerja, jika ada anak-anak yang kurang makan memang risaulah. Tahukah gorgeous mommies, kita boleh usaha naikkan selera makan anak dengan Meal Shake.

Pengalaman sendiri ialah anak saya Yasmin memang jenis kurus. Makan pula jenis memilih. Tetapi saya usaha berikan Meal Shake setiap hari dicampurkan dalam susunya. Walau bagaimanapun, saya kena usaha untuk masak makanan kegemarannya. Yasmin memang tidak gemar makan nasi sangat. Alhamdulillah, makan memang banyak tetapi tidak mau naik berat badan. Memang berjaya naikkan selera makan anak dengan Meal Shake.

Naikkan Selera Makan Anak dengan Meal Shake-testimoni-naikkan-selera-makan-anak-dengan-Meal-Shake-pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Klang-Kota-Kemuning-Jalan-kebun-Sri-Muda-BUkit-Naga

Naikkan Selera Makan Anak dengan Meal Shake

Peranan utama Meal Shake bukanlah naikkan selera makan anak dengan Meal Shake. Sebenarnya, Meal Shake adalah sumber multivitamin dan mineral harian yang diperlukan oleh kanak-kanak untuk tumbesaran dan perlindungan daripada penyakit. Anak-anak yang kurang selera makan ini sebenarnya kekurangan vitamin dalam tubuh badan mereka. Terdapat lompong-lompong kekurangan nutrisi. Jika, hari-hari ditambahkan dengan multivitamin dan mineral tambahan dalam Meal Shake, lompong-lompong kekurangan nutrisi itu dapat ditampal. Yang mana seterusnya akan membuatkan anak-anak semakin berselera makan apabila semua sistem dalam badan telah berfungsi dengan baik.

Dibawah, saya sharekan testimoni bagaimana seorang ibu dengan usaha naikkan selera makan anak dengan Meal Shake mendapat bonus tambahan juga dengan kesihatan anak beliau yang semakin bertambah baik.

-testimoni-naikkan-selera-makan-anak-dengan-Meal-Shake-pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Klang-Kota-Kemuning-Jalan-kebun-Sri-Muda-BUkit-Naga

Testimoni Naikkan Selera makan Anak dengan Meal Shake

Oleh sebab itu, bagi saya salah satu usaha yang boleh dilaukkan naikkan selera makan dengan Meal Shake. Segalanya dengan izin Allah jua.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Shah Alam , Klang, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Sri Muda, Bukit Naga, dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934