Makanan Untuk Kesihatan Jantung

Hari ini saya nak share jenis makanan untuk kesihatan jantung yang boleh diambil hari-hari dalam diet makanan. Antara makanan untuk kesihatan jantung ialah:

  • Tembikai yang rasanya sedap dan isinya manis menyegarkan. kaya dengan serat dan juga antioksidan. Lengkap dengan lycopene yang boleh membantu mengurangkan risiko sakit jantung serta kanser. Juga membantu mereka yang menghadapi masalah ereksi serta diabetes.
Tembikai-mengandungi-Lycopene-makanan-untuk-kesihatan-jantung-CoQ-Health-Plus-Omega-Guard-Phytocol-st-pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Klang-Kota-Kemuning-Jalan-Kebun-Sri-Muda-Bukit-Naga

Tembikai mengandungi Lycopene

Ikan-Salmon-Kaya-Dengan-Omega-3-makanan-untuk-kesihatan-jantung-CoQ-Health-Plus-Omega-Guard-Phytocol-st-pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Klang-Kota-Kemuning-Jalan-Kebun-Sri-Muda-Bukit-Naga

Ikan Salmon Kaya Dengan Omega 3

  • Yogurt rendah lemak serta oat elok diamalkan kerana mampu mengurangkan kandungan kolesterol jahat dalam badan yang boleh membawa kepada penyakit jantung

So, jangan lupa untuk ambil kesemua makanan untuk kesihatan jantung ini dalam diet harian you all. Paling senang jom amal CoQ Health Plus. Omega Guard dan juga Phytocol-st.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Shah Alam , Klang, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Sri Muda, Bukit Naga, dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934