Landmark Study Pengguna Shaklee Berbanding Jenama Lain

Sedar tak sedar sudah hampir 5 tahun Kak Yong kenal dan makan supplement dari Shaklee. Sejak kenal Shaklee memang tidak pernah berpaling kepada jenama lain. Kebanyakan mereka yang pernah menggunakan Shaklee memang akan jatuh cinta, menjadi pengguna tegar dan seterusnya terjebak untuk berkongsi kebaikan Shaklee dengan mereka yang lain di luar sana.

Landmark Study Pengguna Shaklee Berbanding Jenama Lain

Siapa Yang Minta Diadakan Landmark Study?

Salah satu keistimewaan Shaklee ialah mempunyai keputusan landmark study bagaimana kesan Shaklee kepada kesihatan jika diambil untuk jangka masa panjang. CEO Shaklee Roger Bennet adalah seseorang yang mementingkan kualiti. Beliau berkeras dan mendesak supaya diadakan satu landmark study bagi membuktikan kesan atau keberkesanan Shaklee melalui kumpulan data yang sahih dan benar.

Bagaimana Landmark Study Dijalankan?

Oleh sebab itu, satu kajian kesihatan telah dijalankan di dalam kelompok 1000 orang bagi tiga kategori. Kategori pertama ialah kelompok mereka yang tidak pernah ambil sebarang vitamin, kelompok kedua ialah 1000 orang yang mengambil vitamin daripada jenama lain, manakala kelompok ketiga sudah tentulah 1000 orang pengguna tegar Shaklee.

Landmark Study Pengguna Shaklee Berbanding Jenama Lain

Siapa Yang Membuat Kajian Landmark Study?

Kajian ini diketuai oleh Dr. Gladys Block yang merupakan ahli epidemiologist terkenal dari USA. Dr. Gladys merupakan seorang yang amat tegas. Beliau mempunyai kuasa mutlak dan hasil kajian landmark study ini  tidak boleh dipengaruhi oleh sesiapa. Walau CEO Shaklee sendiri yang merupakan funder sepenuhnya kajian ini. Beliau akan mengeluarkan keputusan landmark study yang tulen, asal dan berintergriti walaupan hasilnya mungkin tidak akan memihak kepada jenama Shaklee.

Landmark Study Pengguna Shaklee Berbanding Jenama Lain

Di Mana Keputusan Landmark Study Boleh Diperolehi?

Sudah penat-penat buat kajian mestilah kita semua hendak tahu keputusannya bukan. Semua keputusan kajian boleh diperolehi di laman web landmarkstudy.com. You all boleh download segala keputusan tentang supplement Shaklee di sana. Selain itu, hasil kajian juga diterbitkan di dalam nutrition journal kesihatan yang diiktiraf.

Landmark Study Pengguna Shaklee Berbanding Jenama Lain

Sekali kita kenal Shaklee pasti akan jatuh cinta. Rugi rasanya tiak berkongsi kebaikan Shaklee dengan orang lain. Setelah merasai bagaimana Shaklee mengubah tahap kesihatan Kak Yong sekeluarga menjadi asbab permulaan Kak Yong untuk menjadi pengedar Shaklee berilmu sejak 4 tahun yang lalu. Hanya bermula dengan suka-suka akhirnya menjadi satu penggerak bagi Kak Yong untuk mengorek kebaikan vitamin semulajadi Shaklee dengan lebih mendalam lagi.

Landmark Study Pengguna Shaklee Berbanding Jenama Lain

Cara Dapatkan Produk Shaklee

Sekiranya you all berminat untuk mendapatkan produk Shaklee, boleh cepat-cepat hubungi Kak Yong. Kak Yong merupakan pengedar sah Shaklee di Shah Alam dan Klang.

WhatsApp Kak Yong di 0163964090 untuk mendaftar keahlian + pembelian produk Shaklee.

Jadual pemakanan dan konsultasi berterusan diberikan eksklusif untuk customer yang membuat pembelian produk Shaklee dari Kak Yong.

*DISCLAIMER
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

11 Comments

 1. Hero Borneo March 17, 2017
  • Azimah March 20, 2017
 2. Noriza Rahman March 18, 2017
  • Azimah March 20, 2017
 3. kate March 19, 2017
  • Azimah March 20, 2017
 4. siti hazreen March 19, 2017
  • Azimah March 20, 2017
 5. Oja Samid March 25, 2017
 6. Arnie March 26, 2017
 7. nurrazali March 31, 2017