Kesan Amalkan Vitamin E

Selain untuk kecantikan kulit, kesan amalkan vitamin E juga bagus untuk kesihatan jangka masa panjang. Elok diamalkan oleh lelaki mahupun perempuan. Jika amalkan secara konsisten, sudah tentu kesan dapat dilihat pada kulit kerana vitamin E sinonim dengan vitamin untuk kulit.

kesan amalkan vitamin E

Antara kesan amalkan vitamin E ialah bagus untuk kesihatan reproduktif lelaki mahupun perempuan. Bagi perempuan, vitamin E memberikan effect ghairah serta meningkatkan kesan libido kaum wanita. Ibu menyusu yang mengalami masalah kedinginan disebabkan hormon penyusuan terlebih boleh cuba vitamin cinta ini. Bagi lelaki pula, memang menjaga kesihatan prostat serta meningkatkan kualiti sperma. Vitamin E ini memang bertindak juga sebagai tongkat ali secara semulajadi bagi kaum adam.

Vitamin E juga tinggi antioksidan bagi mencegah penyakit akibat pertumbuhan radikal bebas seperti kanser mahupun pembentukan sel-sel kurang normal seperti cyst. Kesan amalkan vitamin E ialah jika ada sel-sel kurang normal yang hendak tumbuh dalam badan cara mudah untuk hapuskannya atau cegah pertumbuhan tersebut melalui pengambilan vitamin E setiap hari.

Vitamin E juga merupakan vitamin anti penuaan. Tidak kiralah kepada sel-sel kulit, mahupun sel-sel otak serta tubuh badan kita. Dengan pengambilan vitamin E setiap hari, saluran kapilari darah akan semakin mempertingkatkan fungsinya dalam mengalirkan oksigen serta zat makanan ke seluruh badan. Jika cukup oksigen dialirkan sudah tentu kita akan sentiasa bertenaga dan awet muda.

Vitamin E juga membantu merendahkan paras kolesterol serta menjaga kesihatan kardiovaskular. Walau bagaimanapun, pemilihan vitamin E yang tepat amatlah penting bagi memberikan kesan amalkan vitamin E yang superb kepada tubuh. Kehadiran selesnium penting bagi membantu menyerap vitamin E secara optimum ke dalam badan kita. Sempena dengan promo bulan ini, jangan lupa untuk simpan stok Vita- E Complex. Tahun depan dengan pelaksanaan GST harga vitamin akan dikenakan cas 6% 🙂

Testimoni Kulit Berjerawat

Testimoni Kulit Berjerawat

 

 

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Shah Alam , Klang, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Sri Muda, Bukit Naga, dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934