Kepentingan Minyak Ikan

Sempena dengan promo Omega Guard minyak ikan yang lengkap dengan asid lemak Omega 3 (DHA + EPA + AA), Kak Yong hendak berkongsi dengan semua kepentingan minyak ikan kepada kesihatan manusia.

Musim-musim jerebu ini kepentingan minyak ikan ialah melindungi diri daripada udara yang tercemar. Pengambilan minyak ikan melindungi sistem pernafasan, menguatkan paru-paru serta menjauhkan diri daripada sebarang penyakit yang berkaitan dengan saluran pernafasan. Minyak ikan juga berperanan untuk menguatkan imun sistem ketika musim jerebu ini.

Kepentingan Minyak Ikan

Selain itu, kebanyakan orang muda zaman sekarang mudah mendapat penyakit ostearthritis. Dengan pengambilan  minyak ikan ianya berfungsi untuk mengurangkan simptom penyakit ini, Antara kepentingan minyak ikan ialah membantu untuk mengurangkan keradangan akibat daripada sakit sendi. Minyak ikan juga membantu untuk menjaga kesihatan tulang yang kuat.

Paling best sekali, kepentingan minyak ikan juga menolong untuk membakar lemak dengan lebih cepat. Jika malas hendak bersenam, pengambilan minyak ikan akan membantu untuk mengekalkan berat badan ideal. Walau bagaimanapun, jika anda sedang dalam regim diet, tambah sahaja minyak ikan untuk proses kurus dengan lebih  cepat.

Kepentingan Minyak Ikan

Kak Yong pasti ramai yang tahu minyak ikan membantu untuk menguatkan ingatan serta menambah fokus untuk belajar. Kak Yong sendiri memberikan Omega Guard sebiji sehari kepada anak-anak. Tidak dinafikan yang kepentingan minyak ikan memang terbaik dalam membantu untuk menjadikan mereka lebih bijak, ceria dan kreatif.

Kepentingan minyak ikan juga membantu untuk mengurangkan paras kolesterol dalam darah. Pengambilan minyak ikan setiap hari mampu untuk menurunkan bacaan kolesterol yang tinggi. Walau bagaimanapun, anda juga perlulah juga bertukar kepada diet harian yang lebih sihat.

Kepentingan Minyak Ikan

Minyak ikan pilihan Kak Yong sudah tentulah Omega Guard yang diperbuat daripada ikan laut dalam disuling tiga peringkat yang mengurangkan risiko pencemaran seperti merkuri. Ianya selamat untuk digunakan dalam jangka masa panjang serta mengekalkan spektrum tulen dan bergred farmaseutikal.

Pembelian Smelalui kad kredit juga boleh dilakukan dengan sekali klik Omega Guard boleh hubungi Kak Yong untuk konsultansi dengan memberikan nombor invoice.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang, Jalan Kebun, Bukit Tinggi dan pengeposan ke seluruh Malaysia.

SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934
Email : azimah.zainuddin@gmail.com

6 Comments

  1. ohsempapa October 5, 2015
    • Azimah October 6, 2015
  2. mrhanafi October 5, 2015
    • Azimah October 6, 2015
  3. bukharimalek October 6, 2015
    • Azimah October 7, 2015