Kepentingan Magnesium Ostematrix

Hari ini last day untuk promo Ostematrix. Asyik cerita tentang kalsium sahajakan. Apa kata kita sentuh pula berkenaan dengan magnesium. Magnesium juga merupakan komponen terpenting yang ada dalam Ostematrix. Antara kepentingan magnesium ostematrix sekarang ini, ramai doktor menyatakan yang magnesium digunakan secara meluas untuk merawat migrain, athma dan juga diabetes. Selain itu, ia juga membantu untuk menstabilkan degupan jantung pada kadar normal dan juga menstabilkan tekanan darah. Jadi untuk mereka yang ada darah tinggi, memang Ostematrix ini pilihan terbaik untuk anda :). Selain itu, yang paling penting sekali magnesium adalah best friend untuk kalsium bagi mengekalkan kesihatan tulang.

Jantung-Sihat-Dengan-Ostematrix-Kepentingan-Magnesium-Ostematrix-Tekanan-Darah-Kesihatan-Jantung-PMS-Kesihatan-Tulang-Batu-Karang-Ostematrix-Pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Pengedar-Shaklee-Klang-Diabetes-Athma-pengedar-shaklee-kota-kemuning-pengedar-shaklee-bukit-naga-sri-muda-jalan-kebun-kepentingan-magnesium-ostematrix-menghasilkan-tenaga-fungsi-enzim-melegakan-simptom-pms-mengurangkan-masalah-sembelit-mencegah-batu-karang

Jantung Sihat Dengan Ostematrix

Kepentingan magnesium ostematrix diperlukan dalam sel tubuh badan kita untuk menghasilkan tenaga. Kehadiran magnesium penting untuk menghasilkan pelbagai 300 jenis enzim tubuh untuk menjalankan fungsi-fungsinya. Fakta juga menyatakan yang dalam badan kita terdapat 25mg magnesium yang kebanyakannya berada dalam tulang, gigi, otot dan juga darah. Sebagai contoh, jika kalsium menyebabkan otot bekerja ketika jantung berdenyut, kehadiran magnesium pula bertindak balas untuk merehatkan kembali otot tersebut.

Magnesium boleh didapati daripada sumber sayuran hijau, sumber kekacang, sumber tenusu, gandum dan juga makanan laut. Kalau sesiapa yang suka makan peanut butter sandwich dengan roti gandum itu merupakan sumber magnesium sehingga 100mg sehari. Walau bagaimanapun, jangan ambil lebih daripada 600mg sehari kerana boleh membawa kepada diarhea. Haa itulah sebabnya makan Ostematrix boleh jadi lawas.

Magnesium-Ostematrix-Melegakan-PMS-Jantung-Sihat-Dengan-Ostematrix-Kepentingan-Magnesium-Ostematrix-Tekanan-Darah-Kesihatan-Jantung-PMS-Kesihatan-Tulang-Batu-Karang-Ostematrix-Pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Pengedar-Shaklee-Klang-Diabetes-Athma-pengedar-shaklee-kota-kemuning-pengedar-shaklee-bukit-naga-sri-muda-jalan-kebun-kepentingan-magnesium-ostematrix-menghasilkan-tenaga-fungsi-enzim-melegakan-simptom-pms-mengurangkan-masalah-sembelit-mencegah-batu-karang

Magnesium Ostematrix Melegakan PMS

Selain itu, kepentingan magnesium ostematrix juga membantu melegakan simptom PMS. Boleh mengurangkan rasa cramp yang tidak selesa itu. Jadi no more gloomy days….Untuk mereka yang pernah mengidap penyakit batu karang, pengambilan 100mg hingga 300mg dapat mencegah daripada datang kembali. Walau bagaimanapun, please cosult doktor dulu ye if nak try sebarang supplement. Supplement bukan pengganti ubat.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Shah Alam , Klang, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Sri Muda, Bukit Naga, dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934