Kenapa Perlu Bertukar Kepada Set Mengandung Shaklee

Prosedur klinik kesihatan untuk pemeriksaan ibu mengandung mesti wajib bagi pil vitamin. Kak Yong pun kalau pergi check up mesti dapat juga sepapan dua pil-pil vitamin. Tetapi, Kak Yong masih memilih Shaklee. Set Ibu Mengandung lengkap menjadi pilihan hati kak Yong. Ibu-ibu comel yang hamil mesti tertanya-tanya kenapa perlu bertukar kepada Set Mengandung Shaklee. Ini serba sedikit perkongsian pengalaman Kak Yong dan rakan-rakan.

Pertama sekali sudah tentulah vitamin Shaklee ini semulajadi. Berbanding dengan pil vitamin klinik kesihatan yang dihasilkan secara sintetik. Apabila semulajadi, ianya selamat untuk ibu dan bayi serta mudah diserap khasiatnya.

Kenapa Perlu Bertukar Kepada Set Mengandung Shaklee

B Complex dan juga Vitalea yang ada dalam Set mengandung lengkap ini lengkap dengan asid folik yang memang wajib diambil oleh ibu yang hamil. Asid folik ini mencegah kecacatan saraf tunjang bayi serta mengelakkan masalah sumbing bibir. Kandungan asid foliknya memang mencukupi untuk ibu hamil. Ini memang sebab utama kenapa perlu bertukar kepada Set Mengandung Shaklee.

Vitalea pula yang lengkap dengan pelbagai jenis vitamin membantu untuk mencegah segala jenis penyakit yang tiba-tiba muncul sewaktu mengandung. Zat besi untuk mencegah anemia serta bacaan HB yang rendah. Kromium untuk mencegah penyakit kencing manis GDM dan juga mengawal tekanan darah ibu hamil bagi mencegah pereklampsia.

Kalsium di dalam Ostematrix juga membantu membentuk tulang dan gigi yang kuat untuk bayi. Ibu-ibu juga boleh mencegah kekurangan kalsium. Jika ada rasa kebas-kebas serta sakit pinggang, pengambilan Ostematrix merupakan salah satu sebab kenapa perlu bertukar kepada Set Mengandung Shaklee.

Protein asid amino perlu yang ada di dalam ESP membantu untuk membentuk sel-sel bayi dalam kandungan. Sel-sel yang sihat membantu bayi yang dilahirkan sihat dan comel. Untuk ibu GDM, ESP membantu memberikan rasa kenyang lebih lama serta menstabilkan bacaan kencing manis anda.

Kenapa Perlu Bertukar Kepada Set Mengandung Shaklee

Selain itu, kenapa perlu bertukar kepada Set mengandung Shaklee ialah kehadiran Omega Guard minyak ikan istimewa yang kaya dengan DHA dan EPA. Mahu anak yang bijak perlu mula dari dalam kandungan lagi. Asid lemak Omega 3 serta DHA yang mencukupi membantu perkembangan sel-sel otak dan mata bayi. Bayi anda akan mudah menyerap proses pembelajaran seawall setahun lagi. Omega 3 juga membantu mengawal pertambahan berat badan ibu secara konsisten.

Paling Kak Yong suka kenapa perlu bertukar kepada Set Mengandung Shaklee ialah ibu-ibu akan kelihatan lebih cantik, gebu dan gorgeous. Memang bonus tambahan. Tiada lagi kulit kusam, tompok-tompok hitam serta jerawat yang disebabkan oleh perubahan hormon ketika mengandung. Hendak cantik serta kekal bertenaga ketika hamil memang patut cuba set Mengandung Shaklee.

 

 

 

One Response

  1. Noriza Rahman June 13, 2015