Kenapa Perlu Bertukar Ke Omega Guard, Sumber Asid Lemak Omega 3 Anda?

Bulan ini antara promo yang best adalah Omega Guard. Beli 5 botol boleh dapatkan voucer RM20.00 sebanyak tiga keping. Dan boleh digunakan pada pembelian yang akan datang. Terhad digunakan bagi setiap pembeli 100uv untuk setiap voucher RM20.00.

Semua orang tahu yang asid lemak Omega 3 tidak boleh dihasilkan sendiri oleh tubuh badan kita. Kena ambil daripada sumber makanan harian kita. Antara sumber makanan yang kaya dengan Omega 3 ialah ikan salmon, ikan sardin, telur, sumber kekacang, sayuran hijau dan juga minyak zaiton.

Kenapa Perlu Bertukar Ke Omega Guard, Sumber Asid Lemak Omega 3 Anda

Omega 3 ini penting dalam usaha kita menjaga kesihatan pada setiap peringkat umur. Penting dalam memelihara kesihatan jantung, meningkatkan fungsi otak bagi pelajar sehinggalah membantu dalam mencegah sakit-sakit sendi bagi warga emas.

Omega Guard merupakan makanan tambahan Omega 3 yang terbaik. Jika you all selalu ambil jenama lain di pasaran, apa kata bertukar kepada Omega Guard Shaklee sempena promosi istimewa bulan ini. Antara sebab kenapa you all perlu bertukar ke Omega Guard ialah :

Kenapa Perlu Bertukar Ke Omega Guard, Sumber Asid Lemak Omega 3 Anda

Penyulingan Molekul Berganda

Bagi memastikan ketulenan dan kepekatan minyak ikan yang dihasilkan, menggunakan teknologi terkini setiap kapsul telah melalui proses penyulingan molekul tiga peringkat bagi memekatkan asid lemak Omega 3 yang dihasilkan. Selain itu, ianya berfungsi untuk menyingkirkan bahan berbahaya seperti raksa, plumbum, kadmium, arsenik doksin, dan lain-lain bahan cemar. Paling kak Yong suka sekali Omega Guard merupakan kapsul yang kurang berbau dan rasa hanyir.

Minyak Ikan Berkepekatan Tinggi

Setiap kapsul Omega Guard membekalkan spektrum lengkap 7 jenis asid lemak perlu Omega 3 tulen yang etrhasil secara semulajadi. Setiap hidangan mengandungi kepekatan 999mg Omega-3 (546mg EPA yang bermanfaat untuk kesihatan anda dan 360mg DHA yang penting untuk perkembangan dan fungsi normal tubuh).

Kenapa Perlu Bertukar Ke Omega Guard, Sumber Asid Lemak Omega 3 Anda

Minyak Ikan Bergred Farmaseutikal

Kualitinya dijamin dan ianya diiktiraf oleh Friend of Sea yang mana penghasilan minyak ikannya selamat, dijamin bekalan secara berterusan dan tidak merosakkan alam sekitar.

Best ke tak Omega Guard ini kenalah cuba sendiri. Bagi Kak Yong sekeluarga, memang berbaloi ambil setiap hari. Membantu sangat dalam memelihara kesihatan secara menyeluruh.

Promosi Shaklee Bulan Ogos Khas Untuk Wanita

Cara  Dapatkan Omega Guard hari ini

Sekiranya you all berminat untuk mendapatkan Omega Guard hari ini, boleh terus buat pembelian Omega Guard Online di sini (klik). Harga Omega Guard ialah RM155.00 sahaja untuk sebotol. Pembayaran dengan Kad Debit atau Kad Kredit. Omega Guard akan dihantar terus kepada anda oleh pihak Shaklee (M). Kalau nak beli Set Promosi jangan segan-segan hubungi Kak Yong.

WhatsApp Kak Yong di 0163964090 untuk mendaftar keahlian + pembelian Omega Guard

*DISCLAIMER

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang, Jalan Kebun, Bukit Tinggi dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934
Email : azimah.zainuddin@gmail.com