Kelebihan Set Kecantikan Shaklee

Dalam Set Kecantikan Shaklee yang paling asa adakah B Complex, Sustained Released Vita-C Plus dan juga Vita-E Complex. Pelanggan juga boleh memilih untuk menambah ESP Complex, GLA Complex, Zink Complex, Carotomax atau Collagen Powder bergantung kepada keperluan dan masalah kulit. Kak Yong cuma hendak berkongsi serba sedikit tentang Set Kecantikan Shaklee ini. Kawan-kawan boleh jenguk entri setiap fungsi set kecantikan di sini.

Kelebihan Set Kecantikan Shaklee

Paling utama sekali kelebihan Set Kecantikan Shaklee ini adalah murah dan berbaloi untuk dimiliki. Lebih-lebih lagi Set Kecantikan Asas. Setiap botol mengandungi tahan selama 4 bulan jika diambil setiap hari. Jika anda mempunyai peruntukan yang terhad mungkin boleh cuba dahulu Set kecantikan Asas yang juga memberikan kesan glowing serta cantik berseri yang diidamkan.

Kelebihan Set Kecantikan Shaklee ini pula boleh nampak kesan pemakaian seawal 90 hari. Ini adalah kerana sel kulit muka diperbaharui setiap 90 hari. Paling cepat kesan dapat dilihat dengan mengambil Collagen Powder seawal 14 hari sahaja. Jika tidak, pengambilan ESP boleh memberikan kesan wajah putih berseri yang diingini.

Kelebihan Set Kecantikan Shaklee

Setiap vitamin Shaklee telah diuji serta mempunyai keputusan klinikal yang selamat untuk digunakan dalam jangka masa panjang. Anda tidak perlu risau jika pengambilan banyak vitamin ini akan memudaratkan buah pinggang serta kesihatan anda. Setiap vitamin Shaklee diperbuat secara semulajadi dan akan dibuang melalui sistem perkumuhan jika tidak diserap oleh badan seperti vitamin larut air B Complex atau Vita-C Plus. Oleh sebab itu, pengguna Shaklee tidak perlu risau kerana vitamin Shaklee bukannya vitamin sintetik.

Kelebihan Set Kecantikan Shaklee

Selain itu, kelebihan Set Kecantikan Shaklee juga membantu untuk mengurangkan pelbagai masalah kulit. Masalah jerawat batu, jeragat, kulit berkedut, kulit kusam serta gelap In Shaa Allah akan dapat diatasi dengan panduan serta konsultansi yang berkesan bagi setiap permasalah kulit. Jika anda idamkan kulit putih, cerah, cantik, licin berseri serta kelihatan muda dari usia sebenar, jom cuba Set kecantikan Shaklee. Jangan gundah tentang peruntukan, semuanya boleh dibantu berdasarkan peruntukan anda.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang, Jalan Kebun, Bukit Tinggi dan pengeposan ke seluruh Malaysia.

SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934
Email : azimah.zainuddin@gmail.com

3 Comments

  1. arnie October 6, 2015
  2. Siti Badariah Baharin October 7, 2015
    • Azimah October 7, 2015