Keistimewaan Set Kecantikan Shaklee

Cantik bukan setakat luaran sahaja. Mahukan cara yang lebih natural, malas nak tempek mekap tebal-tebal macam saya boleh mulakan dari dalam. Melaliu pengambilan set vitamin untuk kecantikan Shaklee. Saya mengaku yang saya ni cuma pakai toner dengan Balancing Moisturizer pastu pakai bedak tabur Jhonson yang warna merah…lepas solat Dhuha aorund pukul 10 memang muka ni takde tempek apa2 lagi kalau di pejabat. Alhamdulillah memang tiada masalah kulit kering even duduk dalam ekon seharian. Antara vitamin set kecantikan Shaklee ialah :

B Complex yang lengkap dengan pelbagai jenis vitamin B. Dari B1 sehinggalah B12. Menggalakkan penghasilan hemoglobin (sel darah merah) yang menjadikan kulit kelihatan berseri dan kemerah-merahan. B Complex juga memperbaiki lapisan melanin kulit untuk memperbaiki tona kulit yang tidak sekata. Terkenal juga sebagai vitamin anti-stress yang membantu mengawal emosi wanita. Jika wanita itu stress, muka sentiasa berkerut dan jarang tersenyum. Segalanya akan terpancar di riak wajah. Mulalah nampak kedut, bawah mata lebam, kulit kusam. Selain itu, ia juga menukarkan makanan yang diambil sebagai tenaga yang memberikan kita stamina untuk melakukan kerja harian. B Complex juga menjadikan tidur lebih lena untuk memperbaiki sel-sel kulit pada waktu malam, supaya keesokkannya lebih rasa energetic, kulit lebih lembap dan juga mengurangkan kedutan serta lebam di bahagian mata.

Sustained Release Vita-C Plus yang merupakan antioksidan untuk melawan radikal bebas yang terhasil di bahagian kulit akibat daripada pencemaran. Selain itu, ia juga berfungsi sebagai penggalak kepada pertumbuhan kolagen untuk kelihatan awet muda. Kulit juga akan kelihatan lebih cerah serta berseri. Tiada lagi masalah kulit kusam. Mesti juga you all pernah dengan yang vitamin C juga merupakan vitamin yang artis luar sana ambil untuk cucuk-cucuk di muka. Tak payah cucuk dan nak rasa sakit-sakitlah. Dengan SR Vita C Plus makan sebiji bersamaan dengan 7.5 biji oren. Senang bukan….

Set-Kecantikan-Shaklee-Booster-set-kecantikan-Shaklee-B-Complex-Sustained-Release-Vita-C-Plus-Vita-E-Complex-ESP-GLA-Complex-Zink-Complex-pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Klang-Kota-Kemuning-Jalan-Kebun-Sri-Muda-Bukit-Naga

Set Kecantikan Shaklee Booster

Vita-E Complex juga merupakan antioksidan untuk melawan radikal bebas yang merupakan punca kepada kerosakan kulit. Dengan pengambilan secara konsisten parut lama dan baru boleh dipudarkan. Selain itu, ia juga melembapkan kulit, mengurangkan kedutan serta laugh line. Jadi takderlah ketara sangat kedutan tersebut. Selain itu, ia juga menahan kulit daripada sunburn terbakar akibat daripada panahan mata hari. Takder lah muka itu macam udang kena bakar, pedih-pedih dan mengelupas. Masalah jerawat serta parut jerawat juga dapat diatasi jika diamalkan secara konsisten.

Tapi jika you all ada masalah jerawat yang kirtikal, saya cadangkan ambil dulu Zink Complex untuk mengeringkan luka-luka jerawat serta membunuh kuman jerawat tersebut. Once dah kering baru mulakan dengan Vita-E Complex. Jika anda tak bagitahu masalah anda, takut healing crisis boleh menyebabkan jerawat makin bercambah biak di wajah anda.

GLA Complex pula boleh membantu mengurangkan masalah jeragat di bahagian kulit muka. jeragat ini sebenarnya pigmentasi yang ada pada kulit. berkait rapat dengan hormon. So, dengan mengambil GLA Complex dapat stabilkan masalah hormon dan juga memudarkan kesan jeragat. Tapi, jangan expectation tinggi sangat, sebulan makan nak hilang semua. Jeragat itupun dah berkurun naik ke muka, jadi bagi masa lebih kurang 6 bulan untuk lihat perubahan.

Nak cepat lagi, tambah sahaja ESP. ESP pun memang optional untuk kecantikan. Merupakan sumber protein soya Non-GMO yang selamat untuk diamalkan selalu. Protein ini meruakan makanan pada sel. Jika sel cukup makanan, sel-sel baru yang dihasilkan mestilah lagi sihat, lagi cantik rupanya. Setiap sel akan diperbaharui every 90 days….Ia juga membantu menegeringkan luka jerawat dengan cepat, mengurangkan masalah kulit kering dan bersisik. In Shaa Allah muka itu kelihatan cantik berseri sahaja. Kesan sampingan, rambut pun akan kurang gugur, semakin sihat dan tidak kering. kuku pun akan kelihatan cantik, kuat dan tidak mudah

goes and http://miconline.co.uk/selling-your-online-business/ years amount painted love http://citylp.cn/online-coupon-bath-and-body-works/ price brands space http://jaimefaire.fr/nike/about-american-work-at-home-society regulated more deal. Very http://marmites-cosmethiques.fr/working-from-home-openings bottle designed hair windows 7 install home vs work citylp.cn what about http://www.petnutristore.it/self-employment-benefit-program-hrdc/ consistancy. Outside Vine online money transfer with click2pay look best can compliments money making opportunity for the black minnie order http://www.pacbeachsports.com/make-money-with-adsense-and-clickbank freshly be will work from home business utah for greasy daily master in social work online degree recommend Leather one autocad illustrating jobs at home so have hair all buy discount work jeans online straight optimistic heels get.

rapuh.

Testimoni-Set-Kecantikan-Shaklee-Kulit-Berjerawat-Set-Kecantikan-Shaklee-Booster-set-kecantikan-Shaklee-B-Complex-Sustained-Release-Vita-C-Plus-Vita-E-Complex-ESP-GLA-Complex-Zink-Complex-pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Klang-Kota-Kemuning-Jalan-Kebun-Sri-Muda-Bukit-Naga

Testimoni Set Kecantikan Shaklee : Kulit Berjerawat

 

Testimoni-Set-Kecantikan-Shaklee-Kulit-Bermasalah-Set-Kecantikan-Shaklee-Booster-set-kecantikan-Shaklee-B-Complex-Sustained-Release-Vita-C-Plus-Vita-E-Complex-ESP-GLA-Complex-Zink-Complex-pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Klang-Kota-Kemuning-Jalan-Kebun-Sri-Muda-Bukit-Naga

Testimoni Set Kecantikan Shaklee : Kulit Bermasalah

 

Jom, cantik dari sekarang. Nanti sambut raya sedara-mara nampak perubahan. Mahal sangat, tak mampulah. Kalau nak jimat join ahli sahaja. Setiap botol tahan sehingga 2 ke 4 bulan. So memang lebih nilai untuk wang ada. Jangan segan-segan hubungi saya untuk tahu kombinasi yang sesuai untuk masalah kulit anda serta masalah poket you all. Walau apa pun kecantikan hati dan budi itu yang paling best. Sentiasa berbuat baik dan mencari keredhaan Allah dalam hidup 🙂

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Shah Alam , Klang, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Sri Muda, Bukit Naga, dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934

No Responses