Keistimewaan Penapis Air Shaklee Get Clean Water Pitcher

Awal bulan Mac yang lalu Kak Yong terjebak untuk membeli penapis air Shaklee Get Clean Water Pitcher. Selama hari ini sejak berpindah rumah bulan November yang lalu memang beli air minuman atau air mineral botol 5 liter, 3 ke 4 botol seminggu.

Apa yang Kak Yong boleh bagitahu, memang sangat puas hatilah. Jika you all yang mepunyai bajet yang kecil serta mahukan penapis air mampu milik, mesti cuba penapis air Shaklee ini. Confirm tak menyesal.

Keistimewaan Penapis Air Shaklee Get Clean Water Pitcher

Bagaimana Penapis Air Shaklee berfungsi?

  • Setiap penapis airnya mampu menapis sehingga 80 gelen air. Jangan risau, memang ada penanda petunjuk aras air jika penapis perlu ditukar. Paling lama boleh digunakan untuk satu penapis adalah sehingga 4 bulan.
  • Mampu mengurangkan paras klorin dalam air yang boleh membawa kesan kepada kesihatan jika diambil secara berlebihan dalam jangka masa panjang.
  • Disahkan boleh menyingkirkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium serta pelbagai bendasing yang berbahaya dalam sumber air kita
  • Setiap penapis diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak, mesra alam serta selamat digunakan.

Keistimewaan Penapis Air Shaklee Get Clean Water Pitcher

Apa yang Kak Yong suka dengan penapis air Shaklee ini?

  • Paling suka sekali ialah rekabentuknya yang simple dan mudah diletakkan di mana jua. Diperbuat daripada jug plastik yang free bpa yang selamat digunakan. Ianya juga portable dan mudah dibawa ke mana sahaja. Jika pergi bercuti, bawa sahaja penapis air Shaklee ini untuk tapis sumber air kita
  • Setiap gelen air yang ditapis hanya bernilai beberapa sen sahaja seliter. Ini lebih menjimatkan daripada membeli air minuman atau air mineral di kedai
  • Air yang telah ditapis memang sangat jernih dan sedap rasanya. Kena beli dan cuba sendiri baru tahu Kak Yong cakap benar atau tipu.

Keistimewaan Penapis Air Shaklee Get Clean Water Pitcher

  • Untuk mak anak ramai macam Kak Yong satu minggu penggunaan penapis adalah sebanyak 10 gallon. Tambah tolak pun satu penapis boleh guna sehingga 8 minggu. Untuk mereka yang cuma ada anak satu atau dua mesti lebih lama penggunaan penapis. Jimat banyak di situ.

Keistimewaan Penapis Air Shaklee Get Clean Water Pitcher

Apa ada dalam Get Clean Water Pitcher Starter Pack?

Penapis Air Shaklee ini merupakan sistem penapis blok karbon yang boleh diisi semula. maksudnya jika penapis sudah tidak boleh digunakan, you all boleh penapis blok karbonnya sahaja. Untuk stater pack penapis air Shaklee Get Clean Water Pitcher harganya cuma RM 498.20. You all akan dapat jug pitcher shaklee, casing untuk letak penapis dan juga 3 set penapis karbon.

Memang sangat jimat. Ikutkan kalau guna sehingga 4 bulan satu penapis, beli starter pack adalah untuk penggunaan selama setahun. Selepas setahun barulah beli lagi set penapis yang ada tiga blok di dalamnya.

Keistimewaan Penapis Air Shaklee Get Clean Water Pitcher

Cara nak dapatkan penapis air Shaklee?

Sekiranya you all berminat untuk mendapatkan Get Clean Water Pitcher Starter Pack hari ini, boleh terus buat pembelian GWC Starter Pack secara Online di sini (klik). Harga GWC Starter Pack ialah RM498.20 sahaja. Pembayaran dengan Kad Debit atau Kad Kredit. GWC Starter Pack akan dihantar terus kepada anda oleh pihak Shaklee (M).

WhatsApp Kak Yong di 0163964090 untuk mendaftar keahlian + pembelian GWC Starter Pack.

*DISCLAIMER
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 

One Response

  1. Hero Borneo March 23, 2017