Kebaikan Zink Complex

Zink Complex daripada Shaklee ini merupakan antara vitamin yang paling murah sekali. Sebotol ada 120 biji hanya RM33.75 sahaja. memang jimat. Tahan sehingga 4 bulan. Ramai yang tidak tahu Zink Complex juga penting kepada kesihatan kita especially untuk lelaki. Sebenarnya, kebaikan Zink Complex kepada kesihatan amat penting.

Zink-Complex-kebaikan-zink-complex-kecantikan-menyembuhkan-luka-pembedahan-masalah-jerawat-dan-selesema-kesuburan-lelaki-anti-bakteria-kuatkan-imun-sistem-pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Klang-Kota-Kemuning-Jalan-Kebun-Sri-Muda-Bukit-Naga

Zink Complex

Antara kebaikan Zink Complex yang paling utama ialah membantu untuk menyembuhkan luka pada badan dengan cepat. kalau ada luka pembedahan, luka bisul, luka bersalin, luka diabetes atau luka jatuh motor boleh amalkan makan Zink Complex sebiji ke dua biji sehari. Bergantung kepada serius tahap mana luka tersebut. Perasan tak, kalau ada luka pembedahan atau luka bersalin sahaja mesti orang tua-tua suruh cari ikan haruan untuk dimakan. Sebenarnya, dalam ikan haruan banyak khasiat Zink Complex. Dari anda susah-suah nak telan ikan haruan yang hanyir itu, baik telan sahaja Zink Complex. Lagi senang dan terbukti khasiatnya pula.

Selain itu, Zink Complex juga membantu menyelesaikan masalah selesema yang berlarutan. Kebaikan Zink Complex ialah menguatkan sistem imun. Dengan pengambilan vitamin C pun tak berkesan, apa kata anda add up Zink Complex. In Shaa Allah masalah selesema dan demam akan berkurangan. Zink Complex sebenarnya berperanan untuk menguatkan sistem imun dalam badan.

Zink-Complex-dan-Selesema-Zink-Complex-kebaikan-zink-complex-kecantikan-menyembuhkan-luka-pembedahan-masalah-jerawat-dan-selesema-kesuburan-lelaki-anti-bakteria-kuatkan-imun-sistem-pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Klang-Kota-Kemuning-Jalan-Kebun-Sri-Muda-Bukit-Naga

Zink Complex dan Selesema

Kepada mereka yag ada masalah jerawat yang kronik, amalkan dulu Zink Complex sebagai anti bakteria untuk melawan kuman di kulit muka. Selain itu, ianya juga mengeringkan luka-luka jerawat serta sebagai antibiotik semulajadi untuk melawan kuman-kuman pada kulit muka mahupun tubuh badan.

Zink complex juga membantu untuk mencegah masalah keguguran rambut. Berperanan untuk menyihatkan kulit kepala yang kering dan juga bersisik. Untuk wanita yang baru lepas bersalin, masalah keguguran rambut akibat perubahan hormon dapat dikurangkan dengan mengambil Zink Complex dalam diet harian mommies. ianya juga penting untuk kecantikan dengan menguatkan rambut, kuku dan juga kulit yang sihat.

Kebaikan Zink Complex kepada lelaki memang sungguh istimewa sekali. Ianya meningkatkan serta memperbaiki masalah kesuburan pada lelaki. Tahukah you guys…bahawa kandungan Zink Complex dalam prostat adalah sebanyak 10 kali ganda lebih berbanding organ lain. Selain menjaga sistem reproduksi lelaki, Zink complex juga menjaga kesihatan lelaki secara menyeluruh.

Zink-Complex-dan-kesuburan-lelaki-Zink-Complex-kebaikan-zink-complex-kecantikan-menyembuhkan-luka-pembedahan-masalah-jerawat-dan-selesema-kesuburan-lelaki-anti-bakteria-kuatkan-imun-sistem-pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Klang-Kota-Kemuning-Jalan-Kebun-Sri-Muda-Bukit-Naga

Zink Complex dan kesuburan lelaki

Siapa yang patut ambil Zink Complex ini. Sesuai untuk mereka yang baru sahaja lepas bersalin, lepas melakukan pembedaha, mereka yang bermasalah jerawat yang kronik dan juga kepada lelaki-lelaki macho di luar sana. Jom, dapatkan Zink Complex anda hari ini juga.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Shah Alam , Klang, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Sri Muda, Bukit Naga, dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934

 

2 Comments

  1. Arnie July 24, 2014
    • Azimah July 25, 2014