Kebaikan Vitamin E Pada Wanita

Hari itu saya dah sharing kebaikan vitamin E pada lelaki. Ini pula tips untuk kaum wanita. Antara kebaikan vitamin E pada wanita yang menyusu ia memberikan penyelesaian kepada masalah kedinginan disebabkan hormon penyusuan yang melebihi daripada hormon estrogen. Untuk ibu-ibu menyusu elok ambil vitamin E ini. Dikenali sebagai vitamin cinta yang boleh menhangatkan hari anda. Oppss terlebih sudah.

Selain itu, bagi wanita yang menopause ia mengurangkan simptom atau gejala kepanasan akibat daripada perubahan hormon. memberikan keselesaan dalam menghadapi fasa menopause.

Vitamin-E-Mengurangkan-Gejala-Menopause-Keistimewaan-Vita-E-Complex-Shaklee-kebaikan-Vitamin-E-Pada-Wanita-Kecantikan-Menopause-Sakit-Jantung-Kanser-Pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Klang-Kota-Kemuning-&-Bukit-Naga-Jalan-Kebun-Sri-Muda

Vitamin E Mengurangkan Gejala Menopause

Disebabkan kandungan antioksidan yang tinggi, ianya berfungsi untuk melawan radikal bebas yang boleh membawa kepada penyakit kanser. Pengambilan vitamin E boleh mencegah penyakit kanser payudara, kanser ovari dan juga kanser uterus.

Umum juga mengetahui yang vitamin E ini sinonim dengan kecantikan. Memberikan kelembapan kulit, menjadikan kulit kelihatan cerah berseri serta menghilangkan parut-parut lama dan baru. Vitamin E juga mengurangkan risiko penyakit jantung serta serangan stroke di kalangan wanita.

Wanita 14 tahun ke atas perlu mengambil sekurang-kurangnya 15mg vitamin E setiap hari. Jadi, ambillah Vita E Complex shaklee yang membawa kebaikan vitamin E kepada wanita secara maksima 🙂

Keistimewaan-Vita-E-Complex-Shaklee-kebaikan-Vitamin-E-Pada-Wanita-Kecantikan-Menopause-Sakit-Jantung-Kanser-Pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Klang-Kota-Kemuning-&-Bukit-Naga-Jalan-Kebun-Sri-Muda

Kebaikan vitamin E Pada Wanita

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Shah Alam , Klang, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Sri Muda, Bukit Naga, dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934