Kebaikan Vitamin E Pada Lelaki

Selalu kita dengan vitamin E ini hanya untuk kecantikan dan juga sinonim kepada wanita. Tetapi, hari ini saya nak tulis kaitan vitamin E kepada lelaki. Vitamin E ini sememangnya penting dalam menjaga kesuburan lelaki. Jika lelaki itu kurang fungsi seksnya, bilangan sperma yang kurang serta sperma tidak aktif memang memberikan tekanan kepada mereka. Tahukah anda 90% bentuk sperma pada lelaki adalah tidak normal. Saya pun baru tahu rupanya, hanya 10% sahaja sperma yang sihat untuk disenyawakan dari lelaki. Antara kebaikan vitamin E pada lelaki ialah :

  • Meningkatkan motiliti sperma. Motiliti sperma ini adalah keupayaan seprma untuk berenang ke arah ovum bagi persenyawaan. Dengan meningkatkan motiliti sperma, tiadalah sperma itu macam hilang arah pusing-pusing di tempat yang sama. Kiranya, sperma dilengkapi dengan GPS untuk memandu arah supaya berjaya berenang ke arah ovum dengan tepat.
Vitamin-E-Meningkatkan-Kualiti-dan-Bilangan-Sperma-Kebaikan-Vitamin-E-Pada-Lelaki-Kesuburan-Lelaki-Pengedar-Shaklee-Klang-pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Pengedar-Shaklee-Kota-Kemuning-Pengedar-Shaklee-Bukit-Naga-Jalan-Kebun-Sri-Muda-Vita-E-Complex

Vitamin E Meningkatkan Kualiti dan Bilangan Sperma

  • Memperbanyakkan bilangan kuantiti sperma. Sperma rendah dikategorikan apabila terdapat 20 juta sperma per milimeter. Kira kandungan sperma yang bagus mestilah atas daripada 20 juta sel sperma. Doktor mungkin akan mencadangkan rawatan hormon atau pembedahan bagi mengatasi masalah ini. Walau bagaimanapun, pengambilan vitamin E yang lengkap dengan selenium adalah salah satu rawatan secara semulajadi yang boleh diamalkan.
  • Vitamin E juga meningkatkan hormon testeron dalam badan lelaki. Ianya juga berfungsi untuk meningkatkan libido pada lelaki dalam menguatkan stamina dan minat lelaki.

Kami di Shaklee ada Vita E Complex yng lengkap dengan selenium sebagai pemangkin penyerapan berkesan kepada tubuh. Lelaki memang patut amalkan Vita E Complex kerana kebaikan vitamin E pada lelaki memang tidak boleh dipertikaikan lagi.

Vitamin-E-Meningkatkan-Kualiti-dan-Bilangan-Sperma-Kebaikan-Vitamin-E-Pada-Lelaki-Kesuburan-Lelaki-Pengedar-Shaklee-Klang-pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Pengedar-Shaklee-Kota-Kemuning-Pengedar-Shaklee-Bukit-Naga-Vita-E-ComplexJalan-Kebun-Sri-Muda

Kebaikan Vitamin E Pada Lelaki

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Shah Alam , Klang, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Sri Muda, Bukit Naga, dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934