Kebaikan Set Penyusuan Shaklee

Saya memang amalkan Set Penyusuan Shaklee ketika menyusukan dua orang anak dara saya. Banyak sungguh kebaikan set penyusuan Shaklee ini. Dan istimewanya, set penyusuan Shaklee ini boleh juga diamalkan ketika hamil. Saya adalah live testimoni untuk ketika menyusukan anak kedua dan masih menyusukan anak ketiga walaupun hamil.

kebaikan set penyusuan shaklee

Set Penyusuan Shaklee

Antara kebaikan set penyusuan Shaklee yang paling utama ialah memberikan tenaga ketika sesi penyusuan. Jika tidak makan vitamin, memang letih. Bayangkan ketika menyusukan bayi, kalori terbakar hampir 500 kalori. Jadi, untuk elakkan kelesuan set penyusuan Shaklee memang membantu.

Selain itu, kebaikan set penyusuan Shaklee ialah membantu untuk menghasilkan susu yang mencukupi untuk anak saya. Kenapa saya cakap mencukupi bukan banyak. Sebenarnya kapasiti anak saya menyusu botol sehari di taska hanyalah sebanyak 12 oz sahaja. Dan itu memang sudah cukup untuknya. Ada sesetengah ibu comel memang kuantiti susu boleh mencecah sehingga 24 oz jika mengepam di pejabat. Jangan dilupakan bahawa konsep penghasilan susu memang bergantung sepenuhnya kepada supply vs demand.

Paling saya suka sekali kebaikan set penyusuan Shaklee ialah kulit memang jadi lebih cerah, berseri serta gebu. Saya percaya dengan hasil kulit cantik ini kerana telah mengamalkan set penyusuan ini hampir tiga tahun. Memang tak pernah culas. Walaupun, ada ketika masanya malas juga dalam mengambl vitamin. Idamkan kulit tanpa jerawat, hilangkan parut dan juga nampak lebih muda boleh cuba set penyusuan Shaklee ini.

kebaikan set penyusuan shaklee

Jika masih tercari-cari produk untuk menguruskan bada selepas bersalin, set penyusuan Shaklee memang membantu dalam menguruskan badan. Protein dalam ESP membantu memejalkan otot serta membentuk tubuh badan menarik. Omega Guard membantu untuk membakar lebihan lemak dalam badan serta Alfalfa Complex mengangkut bahan-bahan buangan dengan lebih efisyen lagi. Kena cuba sendiri set penyusuan Shaklee ini untuk tahu kesannya kepada ibu-ibu come di luar sana.

Selain itu, dengan mengamalkan set penyusuan Shaklee saya tidak perlu risau khasiat susu yang disalurkan kepada bayi saya. Saya yakin dengan izin Allah dan juga usaha pengambilan set ini membantu menyalurkan cukup zat untuk saya dan si manja.

Saya memang tak ceritakan apa yang ada dalam Set Penyusuan Shaklee ini sebab artikel ini memang fokus kepada kebaikan set penyusuan Shaklee. Kalau nak tahu, apa yang saya amalkan serta fungsi setiap satu vitamin dalam Set Penyusuan Shaklee boleh klik di sini.

Cabaran Blogging bersama GenkiMomma, My Info Vitamin, VitaMoon dan My Fresh Vita

 

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Shah Alam , Klang, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Sri Muda, Bukit Naga, dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934

2 Comments

  1. tuty October 28, 2014
  2. Oja Samid October 29, 2014