Kebaikan Protein Soya Untuk Kecantikan

Sempena dengan promosi ESP yang masih tinggal berbaki 7 hari lagi, Kak Yong hendak kongsi tentang kebaikan protein soya untuk kecantikan. Selain itu, Kak Yong juga hendak belanja testimoni duta bergerak Shaklee yang kesemuanya memang vogue dan nampak lebih muda dari usia sebenar. Mukadimah pun dah meletup, nak tahu lebih lanjut kena bacalah entri ini sampai habis.

Kebaikan Protein Soya Untuk Kecantikan

Kebaikan protein soya untuk kecantikan yang paling utama sekali ialah melembapkan kulit muka. Kepada mereka yang ada masalah kulit kering elok amalkan protein soya. Terdapat kehadiran vitamin E dalam biji kacang soya. Walau bagaimanapun, kenalah pilih soya ESP Shaklee kerana ianya semulajadi dan ada isoflavones. Paling penting tidak memudaratkan kesihatan jika digunakan untuk jangka masa panjang.

Selain itu, impikan rambut yang cantik dan menawan jom amalkan protein soya. In Shaa Allah, rambut panjang mengurai serta tidak lagi tersekat di skala 6. Sesuai untuk mereka yang bertudung.

Jika kuku anda mudah rapuh serta patah, mungkin boleh amalkan protein soya. Takkan kulit serta rambut sahaja hendak cantik. Kuku tangan serta kaki yang bebas daripada cagu dan penyakit juga mestilah diambil kira. Banyak faedah kebaikan protein soya untuk kecantikan kepada kuku, kulit dan rambut.

Paling penting sekali, protein soya juga membantu melawan radikal bebas yang menjadi punca kepada kulit kusam, berkedut serta penyakit berbahaya seperti kanser. Radikal bebas ini terhasil daripada pencemaran asap, debu serta cuaca yang panas dari persekitaran. Kebaikan protein soya untuk kecantikan juga tinggi antioksidan yang mana membuatkan kita nampak lebih muda dari usia sebenar.

Kak Yong belanja testimoni meletup dari rakan-rakan Shaklee yang telah mengamalkan ESP secara konsisten. Kesan penggunaan adalah berbeza setiap individu dan bergantung kepada tempoh pemgambilan ESP.

Kebaikan Protein Soya Untuk Kecantikan

Kebaikan Protein Soya Untuk Kecantikan4

Kebaikan Protein Soya Untuk Kecantikan

6 Comments

  1. arnie March 23, 2015
  2. mrhanafi.com March 24, 2015
  3. Noriza Rahman March 24, 2015
  4. Rahimah March 24, 2015
  5. NFH March 25, 2015
  6. Oja Samid March 26, 2015