Kebaikan Protein Dalam Diet Harian

Bulan ini memang promosi hebat Shaklee. Beli 7 ESP pada harga 6 tin ESP. Beli 2 pula diskaun harga sebanyak 5%. ESP adalah minuman protein soya non-GMO. Sumber protein ESP lengkap dengan segala asid amino yang diperlukan untuk pertumbuhan badan. Terdapat beberapa kebaikan protein dalam diet harian yang penting untuk pertumbuhan dan juga kesihatan tubuh. ESP merupakan sumber protein harian terbaik.

Antara kebaikan protein dalam diet harian ialah menstabilkan hormon badan. Tahukah anda yang sebenarnya hormon badan seperti insulin dan progesterone memerlukan sumber protein yang tinggi. Oleh sebab itu, secara tidak langung, ESP juga bertindak menstabilkan hormon dalam badan serta membantu mengatasi masalah kesuburan lelaki mahupun wanita dengan memperbaiki masalah hormon dalam badan.

Kebaikan Protein Dalam Diet Harian

Tahukah anda yang hemoglobin juga merupakan sumber protein dalam darah yang berfungsi untuk mengangkut segala sel darah merah. Sel darah merah ini penting untuk memberikan bekalan oksigen serta sumber makanan ke seluruh anggota badan. Oleh sebab itu kebaikan protein dalam diet harian seperti sumber ESP membantu mengekalkan bekalan oksigen dalam darah pada paras normal, memberikan tenaga serta mengurangkan keletihan.

Kak Yong pasti ramai sudah tahu bahawa kebaikan protein dalam diet harian yang paling utama sekali ialah memperbaiki dan memulihkan sel rosak. Jika mahukan luka cepat sembuh, hilangkan parut-parut lama dengan cepat, Kak Yong syorkan anda memilih sumber protein ESp yang terbaik.

Kebaikan Protein Dalam Diet Harian

Selain itu, diet tinggi protein memberikan rasa kenyang lebih lama yang membuatkan anda kurang untuk mengunyah makanan ringan lain. Jika anda dalam fasa menguruskan badan, mungkin ESP pilihan terbaik bagi anda. Antara kebaikan protein dalam diet harian untuk mereka yang hendak kurus ialah membantu daripada segi pembakaran lemak dalam badan serta memampatkan otot-otot dari menggeleber.

Berikut adalah gabungan protein ESP terbaik untuk membantu masalah kesihatan anda

  • ESP + Alfalfa Complex = Set Bajet Penyusuan
  • ESP + Vita- E Complex = Set Kecantikan Kulit
  • ESP + GLA Complex = Masalah kesuburan Wanita
  • ESP + Zink Complex = Memulihkan Luka Bersalin
  • ESP + Omega Guard = Set Kurus 
  • ESP + Ostematrix = Set Berpantang Elak Sembelit
  • ESp + Performance Drink = Set Puasa
  • ESP + Vitalea = Set Kesihatan Minimum
  • ESP + Sustained Released Vita-C Plus = Set Ibu Hamil Comel

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang, Jalan Kebun, Bukit Tinggi dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934
Email : azimah.zainuddin@gmail.com