Kebaikan Minuman Protein : ESP @ Cinch Shake

Semua orang tahu yang ESP merupakan minuman protein yang berasaskan soya. Begitu juga dengan Cinch Shake yang special untuk mereka yang extreme untuk diet. Banyak juga kebaikan mengamalkan minuman protein. Boleh diambil sama ada wanita mahupun lelaki. Antara kebaikan minuman protein, tak kisahlah ESP atau Cinch Shake

Untuk mengawal berat badan

Pengambilan secara konsisten boleh membantu dalam pengambilan lemak serta kalori diet harian. Ramai orang mempunyai masalah dalam mengawal jumlah kalori harian yang diambil, memandangkan terdapat ingredient yang menyatakan jumlah zat dan kalori bagi setiap hidangan, maka pengawalan kalori akan jadi lebih mudah. Kepada mereka yang hendak kurus, protein akan membantu penurunan berat badan dengan lebih cepat. Paling best sekali, takkan ada symptom menggeleber atau flabby. Badan akan lebih fit.

Protein-Cinch-Shake-Kawal-Berat-Badan-Kebaikan-Minuman-Protein-ESP-@-Cinch-Shake-Kawal-Berat-Badan-Tambah-Berat-Badan-Pemulihan-Otot-Sel-ESP-Pengganti-Makanan-Pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Pengedar-Shaklee-Klang-Pengedar-Shaklee-Kota-Kemuning-pengedar-Shaklee-Bukit-Naga-sri-muda-jalan-kebun-kebaikan-minuman-protein-ESP-Cinch-Shake-tambah-berat-badan-menguruskan-badan-pembentukan-otot-kawal-berat-badan-kaya-dengan-nutrien-lengkap

Protein Cinch Shake Kawal Berat Badan

Pembentukan otot.

Tak kisahlah sama ada melalui senaman atau aktiviti seharian kita, kadang-kadang akan berlaku kecederaan otot. Ada tisu serta sel badan yang koyak atau cedera. Melalui pengambilan protein, tisu-tisu otot dapat diperbaiki. Ini adalah kerana protein merupakan makanan utama untuk sel. Sel-sel dan tisu baru akan terbentuk setiap 90 hari. Disebabkan protein ini dalam bentuk cecair, maka ianya akan mudah diserap oleh sel-sel badan untuk diperbaharui dan membentuk otot yang lebih mantap. Ini yang related kepada kesan flabby di atas tu….

Penambahan berat badan

Ada yang nak kurus, ada juga yang hendak menambah berat badan. Protein memang boleh multi function. Terpulang kepada bagaimana kita mengambil protein ESP dalam rutin seharian kita. Tambah sahaja dengan buah pisang memang lengkap dengan karbohidrat dan juga protein untuk penambahan berat badan. Oleh sebab itu kebaikan minuman protein boleh digunakan untuk tambah atau kurangkan berat badan.

Mudah dan kaya dengan nutrien

Paling best kebaikan minuman protein ESP atau Cinch Shake sememangnya mudah disediakan pada bila-bila masa sahaja. Boleh diambil sebagai sarapan segera yang memberikan rasa kenyang yang lebih lama. Kalau malam perut berkeroncong boleh dijadikan sebagai pengganti makanan berat. Memang boleh lena sampai ke pagi.

ESP-mudah-disediakan-Protein-Cinch-Shake-Kawal-Berat-Badan-Kebaikan-Minuman-Protein-ESP-@-Cinch-Shake-Kawal-Berat-Badan-Tambah-Berat-Badan-Pemulihan-Otot-Sel-ESP-Pengganti-Makanan-Pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Pengedar-Shaklee-Klang-Pengedar-Shaklee-Kota-Kemuning-pengedar-Shaklee-Bukit-Naga-sri-muda-jalan-kebun-kebaikan-minuman-protein-ESP-Cinch-Shake-tambah-berat-badan-menguruskan-badan-pembentukan-otot-kawal-berat-badan-kaya-dengan-nutrien-lengkap

ESP mudah disediakan

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Shah Alam , Klang, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Sri Muda, Bukit Naga, dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934