Kebaikan Garlic Kepada Wanita

Khasiat-Bawang-Putih-Kepada-Wanita-Kebaikan-Garlic-Kepada-Wanita-Bawang-Putih-Keputihan-Kolestrol-Anti-Kanser-Pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Pengedar-Shaklee-Klang-Kanser-Kolon-Kanser-Payudara-Kanser-Perut-Jangkitan-Kulat-Candidia-antibodi-semulajadi-pengedar-shaklee-kota-kemuning-pengedar-shaklee-bukit-naga

Khasiat Bawang Putih Kepada Wanita

Bawang putih lebih elok diambil secara semulajadi. namun proses penghasilan bawang putih juga perlu diambil perhatian. Sama ada secara semulajadi, menggunakan baja organik serta tidak dicemari oleh bahan kimia. Khasiat bawang putih akan berkurangan jika mengguna racun perosak serta baja kimia yang semamngnya terbukti meninggalkan kesan sampingan dalam apa jua jenis tumbuhan.

Terdapat pelbagai khasiat semulajadi dengan mengamalkan bawang putih dalam pemakanan harian. Tidak kiralah kepada lelaki mahupun wanita. Namun terdapat kesan sampingan yang spesifik serta kajian yang dijalankan bahawa bawang putih membawa khasiat istimewa kepada wanita. Antara kebaikan garlic kepada wanita ialah :

Jangkitan kulat candidia. Paling senang sekali ialah masalah keputihan yang berpanjangan. jika masalah ini tidak dirawat akan membawa kepada jangkita kulat bakteria yang membawa kepada masalah kegatalan, keadaan tidak selesa serta vagina berbau. Alicin yang ada dalam bawang putih merupakan antibiotik semulajadi yang boleh melawan jangkitan bakteria di bahagian intim tersebut. Namun, perlu diingatkan bahawa jika masalah ini berlarutan buang segala perasaan malu, anda haruslah berjumpa dengan doktor untuk merawat masalah tersebut.

Bawang putih juga merupakan bahan anti kanser semulajadi yang terbaik. Terdapat kajian klinikal yang bawang putih membantu mencegah kanser kolon, kanser payudara serta kanser perut. Pengambilan secara konsisten dan diamalkan sehari-hari dapat mengekalkan corak hidup yang lebih sihat.

Kajian juga membuktikan yang dengan mengambil bawang putih tahap kolestorl jahat akn dapat direndahkan serta meninggikan tahap kolestrol baik. Oleh sebab itu, masalah kolestrol tinggi di kalangan wanita dapat dicegah. Wanita menopaus yang juga mempunyai tahap kolestrol tinggi boleh mengamalkan bawang putih untuk menstabilkan bacaan kolestrol mereka.

Garlic-Complex-Khasiat-Bawang-Putih-Kepada-Wanita-Kebaikan-Garlic-Kepada-Wanita-Bawang-Putih-Keputihan-Kolestrol-Anti-Kanser-Pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Pengedar-Shaklee-Klang-Kanser-Kolon-Kanser-Payudara-Kanser-Perut-Jangkitan-Kulat-Candidia-antibodi-semulajadi-pengedar-shaklee-kota-kemuning-pengedar-shaklee-bukit-naga

Garlic Complex

Garlic Complex dihasilkan secara ekslusif pada suhu bilik tanpa haba untuk memastikan pengekalan 100% alicin aktif. Perlu diambil perhatian bahawa tidak semua tablet garlic ada Alicin aktif Setiap dua tablet garlic mengandungi 1000mg ekstrak garlic tulen yang menyamai 2 ulas garlic segar. memang mustahil bukan nak telan bawang putih, tapi dengan teknologi hebat Shaklee boleh amalkan Garlic Complex setiap hari untuk maintain kesihatan serta menguatkan sistem imun tubuh.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Pengedar Shaklee Kota Kemuning, Pengedar Shaklee Shah Alam, Pengedar Shaklee Klang dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934