Kebaikan Garlic Complex

Antara kebaikan Garlic Complex ialah:

Mengandungi Spearmint yang mempertingkatkan sistem pengahadaman dan juga fungsi jantung

Antibiotik yang selamat dan semulajadi. Ianya selamat digunakan untuk jangka masa panjang untuk mempertingkatkan sistem imun tubuh, menghalang penyakit berjangkit seperti selesema, kulat, kuman, virus dan yis candida.

Menghalang alergi yang mempertingkatkan sistem inum terhadap penyakit seperti hidung sensitif, alergi, athma, selesema dan hepatitis.

Mempertingkatkan sistem penghadaman yang mana formula uniknya mampu menyelesaikan masalah seperti kembung perut, gastrik, ketidakhadaman. Garlic juga mampu menentang bakteria H.pylori bakteria dan menghalang ulser gastrik.

Menstabilkan tekanan darah tinggi yang mana pengambilan 2 hingga 4 tablet sehari boleh menrunkan tekanan darah sehingga 8 point.

Detosifikasi yang mana Garlic mampu mengeluarkan raksa atau merkuri dari badan. Ia juga mampu melindungi organ-organ dalam badan serta sel-sel darah daripada musnah akibat pencemaran merkuri dan logam yang boleh membawa kepada penyakit hati.

Menurunkan kolestrol, LDL, trigliserid dan kelikatan darah. Mencegah kanser serta menstabilkan glukosa dalam darah.

 Kebaikan-Garlic-Complex-Pengedar-Shaklee-Shah-Alam-Pengedar-Shaklee-Klang-Pengedar-Shaklee-Kota-Kemuning-Pengedar-Shaklee-Shah-Alam

Kebaikan Garlic Complex

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Shah Alam , Klang, Kota Kemuning, Jalan Kebun, Sri Muda, Bukit Naga, dan pengeposan ke seluruh Malaysia.
SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934