Kebaikan ESP untuk Ibu Menyusu

Kak Yong sangat-sangat syorkan pengambilan ESP untuk ibu menyusu. Selain mudah, ringkas dan mengenyangkan, banyak lagi kebaikan ESP untuk ibu menyusu.

Paling utama sekali, ESP ni boleh dijadikan sarapan segera yang ringkas sedap dan mengenyangkan. Antara kebaikan ESP untuk ibu menyusu ialah pengambilannya cepat, ringkas dan mudah dibancuh. ESP juga menjadi pengganti kepada makanan ringan yang tidak berkhasiat. Yang paling penting sekali ESP ini mengenyangkan dan juga memberikan khasiat yang diperlukan oleh ibu dan bayi. ESP juga boleh diambil pada bila-bila masa sahaja.

Kebaikan ESP untuk Ibu Menyusu

Selain itu, ESP mengandungi sumber protein soya non-GMO yang selamat diambil untuk jangka masa panjang tanpa kesan sampingan. Tahukah anda penghasilan susu ibu sebenarnya terbentuk daripada sumber protein. Oleh sebab itu, secara tidak langsung pengambilan ESP dapat menggalakkan penghasilan susu ibu yang banyak dengan syarat mestilah mematuhi konsep “supply vs demand”. Kebaikan ESP untuk ibu menyusu memang sangat membantu dalam penghasilan susu ibu yang banyak dan lebih pekat. Ini akan membuatkan bayi lebih kenyang dan kurang meragam.

Kebaikan ESP untuk Ibu Menyusu

Protein juga membantu tubuh untuk kurus dengan lebih cepat. Pengambilan protein sihat menolong meningkatkan metabolisme badan serta membakar kalori dengan lebih banyak. Sebenarnya, secara tidak langsung kebaikan ESP untuk ibu menyusu ialah membantu Kak Yong untuk menurunkan berat badan ke asal sebelum mengandung dengan lebih cepat lagi. Memang bonus sangat-sangat dapat kembali ke bentuk tubuh asal.

Antara kebaikan ESP untuk ibu menyusu yang paling ramai orang suka ialah menjadi kulit wajah lebih, cerah berseri serta tanpa parut. Tiada lagi kulit kusam. Apabila masuk bekerja, mungkin ramai akan menegur yang ibu-ibu kelihatan lebih comel dan cantik dari sebelum bersalin. Ini adalah kerana, protein adalah makan untuk sel. Oleh sebab itu, pengambilan protein yang sihat dan mencukupi membantu untuk memperbaharui sel-sel kulit yang lebih baik.

Kebaikan ESP untuk Ibu Menyusu

Oleh sebab itu, kebaikan ESP untuk ibu menyusu memang tidak boleh dinafikan lagi. Memang nampak ketara sangat. Walau bagaimanapun, kena cuba sendiri untuk mendapatkan kesannya. Yang penting kena istiqamah. Ibu cantik, bayi pun gembira kerana susu anda lebih banyak, pekat dan mengenyangkan. In Shaa Allah.

Pembelian melalui kad kredit juga boleh dilakukan dengan sekali klik ESP boleh hubungi Kak Yong untuk konsultansi dengan memberikan nombor invoice.

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang, Jalan Kebun, Bukit Tinggi dan pengeposan ke seluruh Malaysia.

SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934
Email : azimah.zainuddin@gmail.com