Kebaikan Anggur Muscadine Vivix

Bulan ini promo Vivix yang sungguh meriah. Vivix merupakan tonik ajaib Shaklee tinggi resveratrol yang mengandungi anggur muscadine. Anggur muscadine kaya dengan resveratrol ini mula dijumpai di North Carolina pada tahun 1810 yang tumbuh meliar di sana. Sebenarnya banyak kebaikan anggur muscadine vivix kepada kesihatan badan kita. 

Kebaikan Anggur Muscadine Vivix

Antara kebaikan anggur muscadine vivix ialah sebagai salah satu cara untuk mencegah kanser. Kepada mereka yang telah mengidap kanser dan telah menjalani rawatan serta masih mencari jalan untuk mengekalkan kesihatan mungkin Vivix adalah jawapan kepada anda. Kajian yang dijalankan oleh “Jurnal of Medicinal Food” pada Mac 2007. Resveratrol dalam anggur muscadine tinggi antioksidan yang merencatkan mutasi kanser serta melindungi sel-sel baru daripada kanser.

Selain itu, kandungan resveratrol juga berupaya untk mencegah penyakit kardiovaskular. Terdapat kajian pada Oktober 2010 di dalam “Jurnal of American College of Nutrition” kepada pesakit koronari menyatakan bahawa saluran darah yang menyebabkan penyakit jantung akan menjadi semakin sihat. Diameter arteri akan semakin membesar yang mana akan melancarkan perjalanan darah ke jantung dan seluruh badan. Oleh sebab itu kebaikan anggur muscadine vivix elok untuk menjaga kesihatan jantung.

Kebaikan Anggur Muscadine Vivix

Kepada mereka yang hendak memulihkan sel-sel badan serta melewatkan usia penuaan, anggur muscadine juga tinggi antioksidan. Kebaikan anggur muscadine vivix juga memulihkan sel-sel DNA badan yang rosak. Antioksida yang tinggi melawan radikal bebas yang disebabkan oleh cara hidup, pemakanan serta alam sekitar. Sel-sel badan yang baru dihasilkan yang tinggi antioksidan memberikan effects awet muda yang sememangnya diidamkan oleh semua orang.

 

Pembayaran produk boleh dilakukan dengan menggunakan kad kredit dengan hanya sekali klik sahaja

Tips Hilangkan Keputihan

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang, Jalan Kebun, Bukit Tinggi dan pengeposan ke seluruh Malaysia.

SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934
Email : azimah.zainuddin@gmail.com

4 Comments

  1. Ikhwan Fahmi July 2, 2015
  2. nila anggraini July 4, 2015
  3. Suriya July 5, 2015
  4. Permatamama July 6, 2015