Keahlian Shaklee

Ramai yang tanya besar ke modal nak mula bisnes Shaklee? Saya senyum sahaja sebab saya sendiri pun dapat keahlian percuma. Beli melebihi 200UV dalam RM680 ke atas memang Shaklee bagi free membership. Tapi kalau rasa macam besar sahaja RM680, boleh sahaja daftar keahlian dengan hanya RM65 untuk seumur hidup, ok! Dah tak payah renew sampai bila-bila.
 
Apa yang anda dapat bila jadi ahli Shaklee?
CASH BONUS
CAR BONUS
CONVENTION (Percutian percuma dalam dan luar Negara)
Kesemua ini boleh dinikmati asalkan anda rajin berusaha tanpa jemu dan telah pun memenuhi kriteria-kriteria yang telah ditetapkan.
Setelah menjadi ahli Shaklee di bawah saya, In Shaa Allah saya akan pegang anda kuat-kuat untuk sama-sama berjaya  mendapatkan target income income secara part time atau full time. Kita ada seminar anjuran Shaklee atau upline sebagai platform untuk menambah ilmu, akan dimasukkan ke dalam group biznes yang sememangnya sentiasa bersedia untuk berkongsi pengalaman, konsultansi serta rahsia kejayaan mentor-mentor terdahulu yang kini telah terbukti berkesan untuk memperolehi income sehingga 5 angka sebulan

Keahlian Shaklee

 

Coaching anytime, anywhere tanpa perlu risaukan anak-anak dan suami.  Family comes first. Jom join komuniti bisnes kami yang memang meletup, mantap dan sememangnya macam adik-beradik J
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi

Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang dan pengeposan ke seluruh Malaysia.


SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934