Jom Sertai Keluarga Kami

Sejak dua menjak ini, ramai sangat mengeluh dengan kenaikan harga barang kesan daripada kenaikan harga petrol. Tidak kurang banyaknya juga yang menuding jari menyalahkan kerajaan yang tidak memahami sensitiviti rakyat yang berpendapatan kecil. Kita semua sedia maklum yang sememangnya ekonomi dunia direka untuk terus meningkat dari semasa ke semasa. Ini adalah disebabkan oleh masalah inflasi yang semakin meningkat dan menyebabkan nilai susut wang mata wang terus mengecil.
 
Bayangkanlah, dulu saya ke sekolah di tengah-tengah bandaraya Kuala Lumpur dengan duit belanja RM.0.80 ke RM 1.00. Duit itulah yang digunakan untuk belanja ke sekolah pagi dan kelas mengaji pada waktu petang. Banyak juga yang boleh dibeli ketika itu, sepinggan nasi lemak baru RM0.50, kuih RM 0.20 dan air secawan RM 0.10. Adalah lagi baki kalau nak beli kudap-kudap. Sama ada anda suka atau tidak, nilai mata wang akan terus susut. Cuba bayangkan berapakah nilai RM 10 untuk 10 tahun akan datang. Janganlah anda berangan-angan supaya harga minyak diturunkan supaya barang keperluan pun turun. Kenyataannya kenaikan harga minyak merupakan peluang kepada para peniaga untuk menaikkan harga barang. Walaupun harga minyak turun, mereka tidak semestinya akan menurunkan harga barang. Daripada anda bising-bising untuk menjadi superman menyelamatkan ekonomi dunia, baik anda mulakan dengan menyelamatkan ekonomi diri sendiri dan keluarga anda.
 
Anda boleh mulakan dengan menyimpan atau memotong perbelanjaan harian anda. Tetapi bagaimana kalau saya katakan yang anda boleh memulakan empayar  perniagaan anda sendiri dengan modal serendah RM75 sahaja. Modalnya tak banyak, asalkan anda berusaha dan tidak mudah putus asa.
 
Meh join komuniti biznes Shaklee saya SEKARANG. Jangan tunggu esok ke lusa ke. Mungkin pada masa itu sudah terlambat untuk anda. Memulakan perniagaan ini tidak memerlukan kelulusan tinggi. Apa yang perlu adalah sifat untuk menuntut ilmu perniagaan, ilmu produk-produk Shaklee dan ilmu perkongsian nilai yang mana secara tidak langsung bakat berniaga akan mula timbul dari dalam diri anda.
 
 
 
Ramai yang telah pun memperolehi pendapatan 4 ke 5 angka sebulan serta tidak mustahil untuk mencecah ke 6 angka jika anda rajin berusaha, meniru apa yang mentor anda buat, tidak mudah putus asa, berdoa dan bertawakal. Yang penting YAKIN REZEKI ITU DARI ALLAH. Jika anda takut kata, “Ramai dah buat Shaklee, boleh kaya ke”. Jangan takut, ikan di lautan tak pernah habis. Kalau anda tak mulakan sekarang sampai bila pun anda tak tahu rezeki dan potensi anda. Jangan menyesal nanti jika kawan sebelah yang membaca petikan ini bermula sekarang, tetapi anda cuma mengamalkan sikap tunggu dan lihat income kawan anda boleh mencecah ratusan malah ribuan ringgit. Untuk berjaya anda perlu berani untuk bermimpi.
 
 
 
Dengan menyertai komuniti bisnes kami, anda akan dibantu bagaimana untuk mengembangkan perniagaan anda setiap masa kerana perniagaan Shaklee kami ini adalah berdasarkan perkongsian ilmu dan pengalaman mentor-mentor yang telah terbukti BERJAYA dengan formula yang sama. Selain itu, hidup anda akan lebih sihat dan In Shaa Allah tak banyak membazir kewangan anda untuk membayar kos perubatan yang tinggi.
So jangan tunggu lagi. Mulakan langkah anda sekarang…

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Untuk pertanyaan sila hubungi

Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang dan pengeposan ke seluruh Malaysia.


SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934