Jom Kenali Shaklee Collagen Powder

Lagi dua bulan Syawal bakal menjelma. Mesti ramai yang idamkan kulit super duper cantik ketika raya nanti. Mahukan kulit muka yang lebih awet muda, cantik dan cerah berseri dengan cepat, wajib cuba Shaklee Collagen Powder.

Jom Kenali Shaklee Collagen Powder

Keistimewaan Shaklee Collagen Powder Berbanding Jenama Lain

Bahan utama dalam Shaklee Collagen Powder diperbuat daripada kolagen sisik merah. Kolagen sisik merah telah terbukti tahan lasak. Memandangkan ikan ini, cuma hidup di kedalaman 5000m dasar laut. Bayangkan tekanan dasar laut yang diterima sisik ikan ini. Maka, tidak ragu-ragu lagi yang kolagen Shaklee memang terbaik.

Jom Kenali Shaklee Collagen Powder

Saiz Molekul 1,000 Dalton Untuk Keberkesanan Optimum

Selain itu, paling penting sekali saiz molekul Shaklee Collagen Powder ialah 1,000 Dalton. Berbanding jenama lain di pasaran yang bersaiz 300,000 Dalton. Sel-sel badan adalah sel-sel yang sangat halus dan seni. Pada tahap, 1,000 Dalton kolagen akan diserap ke dalam badan secara maksimum. Jadi, kesannya kepada kulit memang akan dapat dilihat seawal penggunaan sekotak bersamaan 14 sachet.

Jom Kenali Shaklee Collagen Powder

Ramuan Istimewa Shaklee Collagen Powder Yang Semulajadi

 • Sudah tentulah RSS kolagen daripada sisik ikan merah sumber premium kolagen yang tahan lasak, mudah meyerap serta kurang pencemaran berbanding dengan sumber kolagen haiwan lain.
 • Ekstrak Biji Benih Camellia Japonica yang mengandungi asid oliek bagi melembapkan kulit, dan antioksidan isoflavon yang tinggi untuk melawan radikal bebas pada kulit
 • Ekstrak Pfaffia yang mana merangsang pertambahan kolagen dalam badan serta memelihara kulit daripada terhidrat. Menjadikan kulit tidak kering, kekal lembap secara semulajadi.
 • Elastin dari kolagen ikan yang membantu dalam menganjalkan kulit. Menjadikan kulit semakin tegang, gebu  dan anjal.
 • Vitamin C dan B yang merangsang pertumbuhan kolagen secara semulajadi dalam badan. menggalakkan juga penghasilan protein agar-agar sistem tubuh dan sel-sel berfungsi pada kadar optimum.
 • Ekstrak kerang-kerangan yang mana berfungsi untuk menambah bendalir di dalam badan. Menumpukan pertambahan kolagen di bahagian sendi, gigi dan tulang. Mengelakkan daripada sakit-sakit tulang dan lutut.
 • Lactobasillus Acidophillus sejenis bakteria baik yang memelihara kesihatan usus untuk penyerapan kolagen secara optimum.

Shaklee Collagen Powder Bertindak Dalam Gabungan 3 Cara

Jom Kenali Shaklee Collagen Powder

Kak Yong memang sangat syor-syorkan you all yang mempunyai masalah kulit atau pun mahu kekal awet muda amalkan Shaklee Collagen Powder. Bertindak dalam gabungan tiga cara untuk memelihara kulit.

 • Memulihkan keanjalan kulit bagi menghilangkan kedutan di muka. Kehadiran kolagen ikan, ekstrak keran-kerangan dan lactobasilus acidophillus menjadikan kulit lebih tegang dan bendalir sendi-sendi lebih licin. Terutama sekali kepada mereka yang mempunyai masalah sakit lutut.
 • Mengelakkan kulit menjadi kering dan mengikat melekul air pada kulit. kulit akan menjadi lebih lembap dan bermaya.
 • Vitamin C dan vitamin B sebagai penggalak kepada penyerapan kolagen serta penghasilan kolagen semulajadi dalam badan. Antiosidna juga berfungsi melawan radikal-radikal bebas yang menjadikan kulit kusam dan tidak bermaya.

Testimoni Shaklee Collagen Powder

Jom Kenali Shaklee Collagen Powder

Jom Kenali Shaklee Collagen Powder

Jom Kenali Shaklee Collagen Powder

Cara nak dapatkan Shaklee Collagen Powder?

Sekiranya you all berminat untuk mendapatkan Get Clean Water Pitcher Starter Pack hari ini, boleh terus buat pembelian Shaklee Collagen Powder Online di sini (klik). Harga Shaklee Collagen Powder ialah RM325.88 sahaja. Pembayaran dengan Kad Debit atau Kad Kredit. Shaklee Collagen Powderakan dihantar terus kepada anda oleh pihak Shaklee (M).

WhatsApp Kak Yong di 0163964090 untuk mendaftar keahlian + pembelian Shaklee Collagen Powder

*DISCLAIMER

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Untuk pertanyaan sila hubungi
Your Shaklee Independent Distributor Azimah Mohd Zainuddin
Pengedar Shaklee Bukit Naga, Kota Kemuning, Shah Alam, Klang, Jalan Kebun, Bukit Tinggi dan pengeposan ke seluruh Malaysia.

SMS | WhatssApp : 0163964090
Shaklee ID : 864934
Email : azimah.zainuddin@gmail.com

One Response

 1. Farha May 11, 2017