Istimewa dari Shaklee sebelum GST

Kak Yong nak update sesuatu yang istimewa dari Shaklee sebelum GST dikuatkuasakan bulan hadapan. Mesti ramai yang sudah tahu promosi istimewa bulan ini merupakan ESP, Zink Complex dan juga masih lagi si cilik yang meletup Vitalea for Children.

Promo ESP istimewa dari Shaklee sebelum GST kerana ESP ini produk terlaris serta best seller. Ramai benar penggemar ESP. Masih lagi pada harga lama BELI 6 PERCUMA 1. Jimat sebanyak RM150 dan juga dapat keahlian percuma. Jika GST sudah dikuatkuasakan, anda terpaksa menambah cukai sebanyak 6% untuk menikmati sebarang produk Shaklee.

Istimewa dari Shaklee sebelum GST

ESP juga hadiah istimewa dari Shaklee sebelum GST kerana memberikan peluang keemasan untuk mereka di luar sana menyimpan stok sekurang-kurangnya dua canister ESP dengan potongan harga sebanyak 5%. Kak Yong yang sememangnya pengguna tegar ESP memang tidak akan lepaskan peluang membuat stok tambahan. Jika tidak, kena extra cas pula nanti untuk cover GST. Sekurang-kurangnya, sudah jimat banyak.

Selain itu, promo ESP yang best sangat ini memberikan peluang kepada mereka yang berangan-angan hendak kurus serta cantik menjelang hari raya nanti. Kalau mengidamkan kulit yang bebas jerawat, halus mulus serta cerah berseri, Kak Yong rasa membuat stok ESP adalah jalan terbaik. Janganlah buat stok sahaja, kenalah konsisten minum ESP setiap hari. Sel-sel perlukan 90 hingga 120 hari untuk pulih dan diperbaharui.

Istimewa dari Shaklee sebelum GST

Selain itu, untuk orang lelaki juga Shaklee sediakan promo Zink Complex. Zink Complex ini sahabat baik kaum Adam. Memang untuk tingkatkan sistem imun, meningkatkan kesuburan serta menjaga kesihatan lelaki secara menyeluruh. Promo BELI 3 botol Zink Complex percuam sebotol lagi juga turut menjadi buah tangan istimewa dari Shaklee sebelum GST untuk kaum adam.

Ibu-ibu gorgeous juga jangan lepaskan peluang untuk memberikan supplement terbaik untuk anak-anak anda kerana promosi beli 3 percuma 1 botol Vitalea for Children juga masih hangat sehingga Mac 2015.

 

 

2 Comments

  1. nur razali March 3, 2015
    • Azimah March 3, 2015